RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 13. oktoober 2017

Terroritegusid panevad toime võimud ise

Viimane USA-s toimunud terroritegu olevat olnud riigi ajaloo ohvrite rohkeim tulistamine, 59 surnut ja ligi 600 vigastatut. Tulistati Las Vegases 1. oktoobri õhtul countryfestivalile „Route 91 harvest“ kogunenud rahvahulka, hotelli „Mandalay Bay“ 32.-lt korruselt.
Foto: Festivali poster
 Tulistajaks osutus 64-aastane (sündinud 1953) Stephen Paddock, kes ametliku versiooni (av) järgi oli relvahull ja niisama hull.
Foto: Paddock
 Ilmavõrgus levivad videod, kus tulistatakse küll, kuid ilmselt märksa madalamalt korruselt, video kommentaari järgi neljandalt. Filmitud on möödasõitvast autost, selgelt on äratuntav, et tegu on sama hotelli ja õhtuse ajaga, millal mainitud kontsert toimus. Hotelli ja kontserdipaiga vahelt läheb autotee Las Vegas Strip.

https://youtu.be/UaKI2Myzev4

Järgmise päeva ülesvõtetel on küll katki hotelli 32. korruse üks aken, kuid samas on katki veel üks teine aken samal korrusel, mitte kaugel esimesest aknast.

Foto: Mandalay bay
Kahel videol on selgelt kuuldav, et lasevad kaks automaatrelva üheaegselt, üks vali ja heledam, ilmselt lähemal ja teine tumedam.

https://youtu.be/W2BpjGtrPGs
https://youtu.be/lztlqh0qahw

Kolmandal esineb pealtnägija – naine, kes ise oli kontserdil. Tema järgi kontserdil umbes 45 minutit enne tulistamist tõusis esimestest ridadest püsti naisterahvas, kes valjuhäälselt pöördus kuulajate poole hüüdega: „Te surete kõik tänaõhtul!“ Naisel oli latiinovälimus ja temaga oli kaasas mees, kellel tundus olema sama päritolu. Ürituse turvamehed talutasid naise kontserdilt minema.

https://youtu.be/gAL-o5lIaxQ

Kes oli see naine? Mis sellest naisest sai – vastust ei tea keegi? Kui tulistamine algas, leidis põgenev rahvas väljapääsud eest kindlalt suletuna. Keegi meeshääl või meeshääled hüüdsid: „Need pole õiged lasud!“ (inglise k. „It´s fake gunshots“, „It´s not real gunshots“). See on videolt selgelt kuuldav.

Stephen Paddocki hotellitoast leiti 23 erinevat tulirelva.
Foto: Paddocks weapon
Äratoodud pildil on paremal tulbas alt esimene kukevinnaga kaheraudne jahipüss, alt neljas tundub olema peenekaliibriline õhupüss. Ilmselt tulistades 32. korruse aknast, selle vahemaa tagant, vaevalt oleks mõlemast kellelegi pihta saanud. Koostajale-siinkirjutajale jääb mulje, et suvalist relvakogu esitatakse väidetava massimõrvari väidetavate relvadena. Tekib küsimus, miks keegi pidi vedama oma hotellituppa relvi ainult sellepärast, et tegu oli relvadega, sest kavandatavaks terroriteoks need ei sobinud. Hotellis  „Mandalay Bay“ on kaameravalve kõigil korrustel, koridorides ja avalikes ruumides. Samas ei ole avaldatud ühtegi hotelli turvakaamerate salvestust, kus oleks näha Stephen Paddocki  kandmas kandameid oma hotellituppa, isegi selliseid ei ole, mis näitaksid teda ülepea hotellikülalisena. Politseiesindaja šerif Joe Lombardo järgi olevat ta kandnud „kümneid raskeid kohvreid oma hotellituppa, kuid keegi ei osanud kahtlustada“. Šerif oli näinud „suuri kohvreid“, samas ei ole hotellitöötajate, korrusevalvurite  ja koristajate hulgas kedagi, kes oleks relvi ja raskeid relvakohvreid näinud. Läänes koristatakse külalise hotellituba selle äraolekul. Hotellikülalised, kes olid hotellifuajees nägid, kuidas rohelise helkurvestiga mees või koguni mehed põgenesid hotelli ja politsei ajas neid taga. Hotellikülaline Austraaliast tunnistas, et politsei tulistas surnuks mehe, kellel oli roheline helkurvest, nagu neil endil, sellel samal korrusel, kus oli tema tuba.

https://youtu.be/0zygjGyqraw

Kes oli see mees? Miks ta surnuks tulistati? Miks vaikivad sellest politsei ja meedia? Teine Austraalia turist on veendunud, et nägi oma silmaga, „kuidas hulk erinevaid laskjaid tulistas surnuks hulga erinevaid inimesi“. Esialgses politseiteates tungis politsei Stephen Paddocki hotellituppa ja lasi ta maha. Suur peavoolumeedia saatis laiali teate, et Stephen Paddock oli end ise tapnud.  Venna Eric Paddocki järgi polnud Stephen selline tüüp, kes oleks võinud endalt elu võtta. Ta polnud usklik, ei tundnud huvi religioonide ega poliitika vastu. Iseuurijad ja sõltumatu „vastumeedia“ tegelased on välja selgitanud, et peavoolu „valemeedias“ esinesid pealtnägijate ja tunnistajatena näitlejad. Üks isegi oli selle ametiga püüdnud varem leiba teenida.
Foto: capture- same girl
Kas nad tõepoolest olid sündmuste keerises, kandsid kätel veriseid haavatuid ja aitasid neid haiglasse toimetada, jääbki saladuseks? Üldiselt püüdsid nende ütlused ühes ja teises kohas kinnitada av-d. Kummaline on intervjuu tulistaja venna Eric Paddockiga.

https://youtu.be/Ybcd_oC-R08

Ta tundub olema šokis. Tema jaoks oli see kui „asteroidi maa peale langemine“. Vennast poleks seda võinud kuidagi arvata. Stephen polnud teinud ühtegi kuritegu, tal polnud vähimatki õigusrikkumist, mitte kunagi. Ta polnud relvahull, mitte isegi huviline. „Ma pole tema käes kunagi automaatrelva näinud. Ma ei tea, kes võis talle selle müüa. Ma ei saa aru, kuidas talle need relvad hotellituppa tekkisid? Tal polnud vähimatki sõjaväelist tausta. Me pidime varsti nägema pulmas. Kõik oleks nagu halb nali.“ Kõrvalseisja jaoks elas Stephen Paddock korraldatud elu. Hullumeelsuse või psühhopaatia kohta puuduvad andmed. Seda kinnitab ka intervjuus tema vend. Ta oli rikas, töötas raamatupidajana, elas poolemiljonidollarikorteris. Tal oli filipiinlannast sõbranna või tüdruksõber Marilou Danley, mida tuleb ette tolle maa allakäinud meeste juures. Enne traagilisi sündmusi saatis ta Filipiinidele raha – 100 000 dollarit. Kellele ta selle raha saatis, peaks ju pangaülekandest kohe selguma, sõbrannale vist ilmselt mitte? Kas iseendale, aga see ei sobiks kokku av-ga enesetapust? Av-ga enesetapust ei sobi ka väidetav tema juurest leitud ja sõbranna nimele väljaantud hasartmängukaart, millel oli veel mahamängimata raha alles. Ta olevat pidanud sama päeva õhtul veel mängima minema, oli hasartmängu huviline, kuid ilmselt mitte sõltlane.

Taanlasest netikülje new.euro-med.dk toimetaja Anders Bruun Laursen lisab: „Täna hommikul oli netis üleval veel kellegi „tweet“ ekraanipildistuse  – „screenshotiga“. See oli tehtud nähtavasti ametlikust karistusregistrist. Seal mainiti kedagi teist Stephen C. Paddocki, kes oli 44 aastat vana ja mõistetud süüdi terves reas kuritegudes laste vastu: „involving lewd acts on a child and child molestation – 11/28/01 (South Carolina), 4/06/94 (Indiana), and 11/09/89 (Indiana)“. Praegusel hetkel viibib teine Stephen C Paddock Lõuna-Carolina kinnises vaimuhaiglas.“  Kas läksid sama nimega mehed vahetusse – lasti sama nimega vale mees maha? Tegijal juhtub,  näitemängu lavastajatel teinekord samuti.
Kui av lööb kõikuma, siis tuleb peavoolu „valemeedia“ välja n-ö „järelkonstruktsioonidega “ nagu seda norralase Breiviku puhul. Stephen Paddock olevat hotellitoas paberile skeeme joonistanud, kuidas rohkem inimesi tappa, ISIS-e liikmeks ja moslemiusuliseks hakanud, omanud kuskil veel teist niisamapalju relvi, kui hotellitoast leiti (kuidas tema vend ja sõbranna seda relvahunnikut ei juhtunud nägema?), käinud kõrbes laskmisega kätt harjutamas jne.

Teo poliitilised motiivid hakkavad mäekõrguselt silma nagu maastiku kohal kõrguv „Mandalay Bay“ hotell ise: juba järgmisel päeval tulid esile „relvaseaduse karmistamise ettepanekud“.  USA-s elab ilmselt üks relvastunumaid rahvaid. Rahva relvastatus arvatakse olevat takistuseks režiimi karmistamisel – NWO – Uue Maailmakorra kehtestamisel. Kui mainitud videod ja tunnistused oleksid pahatahtlikult võltsitud – oleks see ainus, mis päästaks. Paraku mõjuvad need tõepärastena. Eestlased peaksid endalt küsima, kas ikkagi omale maale saab lubada nii allakäinud riigi sõjaväge, kus rahulikke elanikke lastakse nagu parte ja seda madalail võimutaotluslikel  eesmärkidel.

Allikad:
http://new.euro-med.dk/
http://thefreethoughtproject.com/inconsistencies-las-vegas-shooting/

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto





0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP