RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 16. september 2017

"Sädeleva poliitiku" rahvus ja kodakondsus kahtluse all

Lugupeetud Eesti Vabariigi valitsus!

Palun viivitamatult tühistada Eesti Vabariigi Politsei- ja Piirivalveameti kodakondsuse ja dokumenditalituse poolt valimiskomisjonile esitamiseks välja antud teatis, mis kinnitab, et presidendikandidaat Siim Kallas on sünnijärgne Eesti Vabariigi kodanik.

Ajakirjanduses avaldatud andmete alusel on ta sündinud Läti kodakondsusega juudi soost perekonda. Hilisem lapsendamine Kallase perekonda ja kodakondsuse muutus fakte ta sünnist ei saa olematuks teha.

Austusega Jüri Toomepuu /14. 09. 2016

Allikas: Mart Niklus, meil
_____________
Lisaks võite vaadata tema algset nime SIIT.
M.I.

3 kommentaari:

Anonüümne 16. september 2017, kell 22:27  

Jah, ja vaadake kui lahedalt ja kompleksivabalt liigub see siimuke ringi meie eesti ühiskonnas - ilmselt mõjukaid tegelasi seljatagune täis, ja- kas juutide suur rahaküllus ka toetamas?? Seda sundimatust on teadaolevate faktide valguses vastik pealt vaadata.

Unknown 17. september 2017, kell 12:04  

kogu austuse juures herr Toomepuu suhtes. siis antud juhul on see asi. et kellele nagu kaevata ? 1 päti asju teisele ? kas Toomepuu usub meie valitsust ? kui nii. siis . . . vihma käest räästa alla asju ajada ilmselgelt asju edasi ei vii. a priori pole eesti riiki sel de juro moel olemaski. on vaid de facto moel. seda fakti muideks toonitas ka Toomepuu ise.

Just 18. september 2017, kell 22:34  

Läti juut ja Eesti kodakondsusega, selles peab mingi macher sees olema ja kui palja silmaga vaadata, ka nina on tüüpiline nagaanipära taoline konks.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP