RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 21. august 2017

Risto Nahkor: Kallis Eesti rahvas, juurime ennast maasse!

Ilusat ja mõtisklevat iseseisvuse taastamise päeva.
Taastame enda tahte ja iseseisvuse! Maha reeturid!

Mõtiskleme selle üle, et kas meie "liidrid" kes kummardavad võõrastele ideoloogiatele(onudele) ning häbenevad enda rahvast on seisnud vaba Eesti rahva eest?
Eestis on pikalt olnud võimul isikud kes hirmutavad rahvast Venemaaga, samal ajal aga vahetavad enda riigis elavat rahvast välja - tassides siia võõraid, erinevatel "põhjendustel".
(Kui vastane füüsiliselt ründaks Eestit, siis see nagu on rünnak... kui eesti enda "liidrid" kahjustavad Eesti rahvast vaimsel-ideoloogilisel tasandil, siis see nagu ei olegi hävitamine?) Minevik on keeruline ja oleme jõudmas ajastusse kus osadest (mõistusega isikutest) siia toodud võõrastest(venelastest ja teistest rahvastest) on saamas meie rahva osa, meie venelased (teised hõimud) - nad räägivad eesti keelt ja neil on siin mitme põlvkonna juured ning nad peavad Eestit enda koduks ja eestlasi enda vendadeks-õdedeks. Vaevalt saab reaalne lõimumine, hinge tasandil, toimuma hakata, kui riiki valitsevad jõud tahavad rahva sekka uue kiilu lüüa ning võõraid (ideoloogiaid) sisse tassida. Miks võim seda oma rahvale teeb? (nad ei ole oma rahva valitsejad vaid võõraste jõudude esindajad)  -neid ei huvita rahva heaolu vaid enda võimu hoidmine - segaduses (vaimust nõrgestatud-pimestatud) ja valudes (füüsilise haigestumise tarvis soodsa keskkonna tahtlik loomine) vaevlevat rahvast on hea "valitseda".

Rahvas ei vaja türannidest vaimuhaigeid endale juhtideks! Rahvas peab võtma jõuga selle mis on nende omand ja hävitama kõik kes rahva tahet ja vaimu vägistavad! Rahvas peab endasse uskuma! Rahval on võim luua kodu kus valitseb õiglus ja terve mõistus!

Meie enda võimul olevad "liidrid" on rahva reetnud. Presidendiks, on mingi suvaline naeratav bürokraadist nukk, kes arvab, et Eestit võib esindada teemal "naispresident on saavutus omaette ja selle teema peal võib lõdvalt ligu lasta... ", president kes valetab enda rahvale näkku kui hea on elu Eestis... Tervise- ja tööministriks on isik kes on ajuehituselt sotsiaaldemokraat - sisuliselt on sotsiaaldemokraadid vaimselt haiged, sest on avalikult Eesti Vabariigi ja rahva reeturid ning teenivad võõraid isandaid-ideoloogiaid, otsides selleks nende ajule arusaadavaid "infomustrite seoseid". Sotsiaaldemokraadid rikuvad tahtlikult Eesti Vabariigi põhiseadust ja sunnivad rahvale peale vaimselt haigeid ideoloogiaid ning on avalikult rahvusriigi vastased. ((Miks sotsiaaldemokraadid pooldavad valimisea langetamist? -sest noori saab mõjutada (annad noorele vikerkaarelipu kätte ja teed temast ideoloogilise sõduri. Ja rumal noor mässumeelne tormab "õigluse" eest võitlema...) neid huvitab noorte kaudu enda võimu suurendamine. Miks Sotsiaaldemokraadid tahavad riiki tassida võõraid? -sest nad tahavad võõraste häältega enda võimu kindlustada. -kas selline tegevus näib riigi ja rahva huvide teenimisena või riigi ja rahva reetmisena? Ainult vaimselt haige isik asub võimu nimel enda rahvast hävitama ja võõraste (ideoloogiate) ees kummardama!)) Peaministriks aga on "mees" kes tunneb ennast erilisena kui Jean-Claude Juncker teda õlele patsutab. (hea ja kuuleka Eesti rahva hävitamise eest). Eestil peaks olema peaminister kes Jean-Claude Junckerile vastu hambaid annaks täie jõuga ja ütleks, et ei allu vaimuhaigetele ideoloogiatele ja, et Eesti Vabariik on vaba ja sõltumatu! Eelmine peaminister oli ühelt jalalt teisele hüppav erilistes sokkides kloun, meedias aga treiti hommikust õhtuni rahvale "uudiseid" kui jõulisest ja targast juhist. Kui riik kasutab rahva raha, et enda rahva tahet mõjutada-moonutada, siis selline tegevus on kindlasti rahva tahte vägistamise alla liigituv. -kas riiki valitsevad rahva tahet vägistavad türannid? Jah, Eesti Vabariiki on pandud juhtima võõrastele jõududele-ideoloogiatele sobivad isikud-nukud, kes tapavad Eesti rahva rahva tahet ja vaimu ning juurivad rahvast tema enda kodust välja.

Eesti rahvas peab säilitama enda tugeva tahte ja vaimu ning juurima ennast maasse veel tugevamalt!  Riigi kaaperdanud jõududele tuleb erineval moel vastu hakata - otse ja jõuliselt ning ringiga ning kavalalt!

Soovin Meile Jõudu ja Väge vägede koondamisel ja taastame meie tahtele toetuva iseseisvuse! Juurime ennast sügavale maasse!

1 kommentaari:

Anonüümne 4. september 2017, kell 02:18  

Õige jutt, Risto! Kahjuks aga tundub, et on hilja... :((( See vähkkasvaja, mis õgib meie planeeti ja inimesi, on ajanud oma tapvad siirded liiga kaugele ja sügavale. Enam ei ole "hulluks läinud maailm" kusagil kaugel Ameerikas, see on nüüd ka meie õuel nt. uue metsaseaduse, lastekaitseseaduse ja eriti sellel aastal nii massiivsete keemiapihustamiste näol,et selle hävitustöö tulemusi pole enam võimalik mitte näha. Selgelt on tunda, kuidas vähi sõrad meid üha kõvemini pitsitavad aga kriitiline mass meie rahvast tudub magusat und. Siinkohal muidugi läheb punkt kirja Parasiitidele (kes ennast ise "eliidiks" nimetavad), sest tuleb tunnistada, et meeletöötlemise võtted on tõhusad: me tõesti kiskleme siin küll pagulaste, homode, parteide etc. etc. pärast, oleme peaaegu permanentselt vahus "Vene karu" pärast aga ei taju, et hetkel peaksime vaatama sügavamale nende "klubide" tegelikku olemusse, millega nii innukalt liitunud oleme. Kas me tõesti ei suuda välja tulla sovjetiaegsest teadvusest ja aru saada/läbi näha seda, et totalitaarsest NÄHTAVAST võimust kordades ohtlikum on see, mida meile serveeritakse "euroopalike väärtuste", "vabaduse", "valikute" ja muu pläma sildi all. Meid anastatakse ja harjutatakse sellega sammhaaval, nii, et suurem enamus ei saa isegi aru, milline on suur pilt. Ma ei suuda ette kujutada, mida peaks tegema või mis peaks juhtuma, et me saaksime välja astuda sellelt teelt, millel me oleme ja mille kohta "suur" Lenin on öelnud: "...Te isegi ei kujuta ette, mis veel tulemas on..." Ainuke, mis meid ehk veel, võibolla, päästa võiks, nii meid, eestimaalasi kui ka kõiki teisi rahvaid, oleks teadmine, teadvustamine (mis TEGELIKULT) toimub ja KOOS tegutsemine. Ma kahjuks ei näe sellest mingeid märke...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP