RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 3. august 2017

Naha alla siirdatav mikrokiip – kas tasub vahetada turvalisus mugavuse vastu?

Kui veel mõned aastad tagasi peeti inimeste mikrokiibistamist ulme valdkonda kuuluvaks teemaks ja neid, kes selle eest hoiatasid, kas vandenõu teoreetikuteks või siis lausa hulludeks, siis nüüd on uudised inimeste kiibistamisest üsna tavalised.

Väike Wisconsini ettevõte Three Square Market (32M) andis äsja teada, et alustab oma töötajate mikrokiibistamist. 1. augustist alates on 32M-i töötajatel võimalus lasta paigaldada endale RFID kiip, millega saab maksta ettevõtte puhkeruumis, avada uksi, logida sisse arvutitesse, kasutada koopiamasinat jne. Programm on vabatahtlik, kuid ettevõte eelduste kohaselt on neil juba üle 50 vabatahtliku töötaja, kes soovivad endale mikrokiipi paigaldada.

Tegemist on trendiga, mis pole ka eestlastele võõras. Käesoleva aasta märtsis toimunud elektroonikamessil CeBIT 2017 võis iga huviline endale 75 euro eest panna kiibi, millega oma kodu lukustada, tuled põlema panna või kehatemperatuuri mõõta. Veel enne seda, 2015. aasta septembris paigaldas USA firma Dangerous Things (Ohtlikud asjad) kiibi Teaduskeskuse Ahhaa giid Ivo Uibo kätte, mille abil noormees saab nüüd keskuse uksi avada.

Ei saa taaskord mainimata jätta tõika, et 11 kuud enne New Yorgi Maailma Kaubanduskeskuse kaksiktornide rünnakuid, ütles Nicholas Rockefeller Aaron Russole, et juhtub midagi, mille tagajärjel USA alustab sõda Afganistaniga ja Iraagiga, et teha neist Uue Maailmakorra osa. Alustatakse terrorismivastast sõda, millest tegelikult ei ole tõelist vaenlast ja see kõik on üks suur pettus, kuid see annab valitsusele võimaluse saavutada kontroll Ameerika rahva üle. Russo küsimusele kogu asja mõte ja eesmärkide kohta vastas Rockefeller, et lõppeesmärgiks on inimkond kiibistada, et kontrollida kogu ühiskonda. Et globaalne finants- ja võimueliit saaksid maailma kontrollida.


Muidugi mõista muudaksid sellised naha alla paigaldatavad mikrokiibid inimeste elu mugavamaks ja oluliselt lihtsamaks, kuid kas ka turvalisemaks? Lisaks sellele, et mikrokiip on oluline osa globalistide maailmavalitsuse plaanist on see ka hea märklaud häkkeritele ning muudab meie digitaalsed andmed veelgi kättesaadavamaks.

Allikas: http://vanglaplaneet.ee/naha-alla-siirdatav-mikrokiip-kas-tasub-vahetada-turvalisus-mugavuse-vastu/
______________
Põhiline on ikka see, et tulevikus saab vaid kiibiga pangaoperatsioone teha (sularaha kaob, juba praegu liigume sinnapoole) ja kui isik ei meeldi globalistidele-pankuritele, pole kuulekas, siis lülitatakse kiip lihtsalt välja - ning inimene on muudetud täielikult lindpriiks...
M.I. 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP