RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 30. august 2017

INGLISMAAL HIIGLASLIK LAPSEVÄGISTAMISTE JUHTUM: 248 ohvrit, 461 vahistamist, 111 süüdimõistmist, 18 vangistamist

Suurbritannias Newcastle'is mõisteti vangi lapsi vägistanud jõuk

Mis seob kurjategijaid? Nad kõik on peamiselt moslemid.
Mis seob ohvreid? Nad kõik on valgenahalised alaealised lapsed. Neid vägistati, sunniti vägivallaga prostitutsioonile, inimkaubitseti ning uimastati narkootikumidega.
Kurjategijate nimed: Abdul Sabe, Habibur Rahim, Badrul Hussain, AbdulHamid Minoyee, Jahanger Zaman, Monjur Choudhury, Taherul Alon, Mohammed Ali, Nadeem Aslam, Mohammed Azram, Yassar Hussain, Saiful Islam, Eisa Mousavi, Prabhat Nelli, Mohibur Rahman, Nashir Uddin, Redwan Siddquee, Carolann Gallon.
"Vaikuse vandenõu" - Briti linnad, kus noori tüdrukuid aastakümneid moslemite jõukude poolt vägistati.
Newcastle lisandus Briti linnade nimekirja, kus moslemid süstemaatiliselt vägistasid ja kuritarvitasid kaitsetuid, valgeid briti tüdrukuid.
See üleriigiline muster algas Rotherhami juhtumiga, seejärel Rochdale, kus "vaikuse kultuur" ja poliitiline korrektsus tõid kaasa ametivõimude tegevusetuse, sest kõik kartsid "rassismisüüdistusi".
Alates 1980ndate lõpust vägistati ja kuritarvitati moslemite jõukude poolt tuhandeid valgeid tüdrukuid ning neid juhtumeid vaikiti maha kuni 2001. aastani.
Üks Rotherhami vägistamise ohver ütles, et ametivõimud ei teinud midagi ja panid teda tundma rassistina, kui ta kommenteeris kurjategijate etnilist päritolu.
Endine politeiuurija, kes tegeles Rochdale'i lapsevägistamiste juhtumiga, väitis, et kinnimätsimise (vaikimise) vandenõu ulatus otse valitsuse tippu välja.
Kolmapäeval mõisteti 17 peamiselt moslemi meest ja 1 valge naine (kupeldaja) vangi pea 100 seksuaalrünnaku korraldamises tüdrukute ja naiste vastu Newcastle'i piirkonnas. See on kolmas suurim juhtum peale Rotherhami ja Rochdale'i.
Newcastle'i linnavalitsuse esindaja rõhutas pressikonverentsil, et skandaal ei ole "ainulaadne" ning "on tõendeid sarnastest juhtumitest paljudes teistes linnades".
Juhtumite nimekiri praeguseni:
– Rotherham –
Põhja-Inglismaal Rotherhamis ja selle ümbruses langes 16 aasta jooksul 1400 last seksuaalse ärakasutamise ohvriks.
Lapsi kasutasid ära moslemite meestejõugud, kelle vastu linnavõimud, sotsiaaltöötajad ja politsei astuda ei julgenud, kuna kartsid rassistideks tembeldamist.
Paar noorsootöötajat tegid politseile laste vastu suunatud seksuaalvägivalla kohta avalduse, kuid seda peeti liialduseks.
Rotherhamis ja selle lähiümbruses toimunut hakati lähemalt uurima pärast seda kui väljaanne The Times avaldas sellel teemal artikli.
Esimesed kohtuotsused seksuaalkuritegudega tegelenud meestele loeti ette 2010. aasta sügisel. .
Politsei ja võimuesindajad palusid seksuaalkuritegevuse ohvriteks langenutelt vabandust.
Sekuaalkuritegusid pandi Rotherhamis toime ajavahemikul 1997 – 2013. Lisaks vägistamisele ja seksuaalperverssustele tegelesid jõugud inimröövi, inimkaubanduse ja vägivallaga.
Noorimad ohvrid olid vaid 11-aastased.
Võimuesindajad olid seksuaalkuritegudest teadlikud, kuid ei sekkunud, kuna kartsid rassistideks tembeldamist. 160 politseinikku sattus uurimise alla, kuna nad süstemaatiliselt ignoreerisid kaebusi lastevägistamiste juhtumite kohta.
– Rochdale –
Kuus meest, kellest 5 on moslemitaustaga, said 2016. aastal Põhja-Inglismaal, Rochdale'is süüdistuse valgete alaealiste tüdrukute vägistamises ja prostituutidena müümises. Linna raputas sarnane skandaal ka 2012. aastal, kui 9 moslemimeest mõisteti süüdi 47 valge tüdruku vägistamises ja müümises.
Süüdistus puudutas ajavahemikul 2004 kuni 2008 toime pandud seksuaalkuritegusid kolme 14-16-aasta vanuse tüdruku vastu.
"See juhtum on üks paljudest, mis on ilmsiks tulnud peale 2011. aastal lastekaitse poolt algatatud uurimust laste seksuaalse ärakasutamise juhtumite osas Põhja-Inglismaa piirkonnas," märkis Manchesteri politsei abipeakonstaabel Rob Potts. "Praeguseks on arreteeritud juba 83 inimest, üle kuulatud on 15 ja süüdistused on esitatud 25 inimese vastu."
Rochdale'i linna raputas 2012. aastal šokeeriv moslemikamba vägistamiseskandaal, kui kaheksa Pakistani moslemit ja üks afgaanlasest asüülitaotleja mõisteti süüdi 47 valge tüdruku vägistamises ja müümises.
– Oxford –
Londonis kohus mõistis süüdi immigrantide jõugu, mis koosnes pakistanlastest ja eritrealastest ja tegutses Oxfordis, kunagises Briti ja maailma hariduselu keskuses. Seitset pedofiili süüdistati alaealiste tüdrukute vägistamises, seksiorjastamises, sugulise kire rahuldamises väärastunud moel ja ohvrite mõnitamises erinevatel viisidel. Kohtuasi, mida kestis 18 nädalat, vaikiti juhtivates meediakanalites maha. Sellest kas ei kirjutatud sõnagi või kujutati seda vähetähtsa kriminaalkuriteona, ent kohtunikud ei varjanud oma šokki, mis tulenes faktidest.
Peakohtunik Peter Rook tunnistas, et teda valdas pedofiilide ülestunnistuste järel õudus. “Nendel jäledustel, mis nad sooritasid, ei ole piire,” ütles ta. Tema sõnul olid tüdrukud kergeks saagiks. Nad olid kaitsetud, haavatavad, kergelt sõltuvuse sattuvad. Vennad Bassam ja Mohammed Karrar sundisid oma 11-aastase ohvri prostitutsioonile. Bassam laskis tema kehale tätoveerida tähe “M”. Nagu ta ise tunnistas, tuleneb see prohvet Mohammadi nimest. Tüdruk oli 12 aastat vana, kui nad sundisid teda tegema aborti.
Ka ühest teisest tüdrukust tehti prostituut. Mohammad Karrar kasseeris klientidelt teenuse eest 50 naela. Kui kliente ei olnud, lõbustas ta end koos sõpradega, sundides tüdrukut täitma nende perversseid soove. Tüdruk langes eriti jõhkra grupiviisilise vägistamise ohvriks, pärast mida jäeti ta veritsevana iseenda hooleks. Ühel korral, kui tüdruk haaras enesekaitseks noa, peksis Karrar ta pesapallikurikaga läbi. Tema vend Bassam hoidis enda juures vangistuses 14-aastast tüdrukut, vägistas ja uimastas teda narkootikumidega.
Mohammad sai 20 aasta pikkuse vanglakaristuse, Bassad läks trellide taha 15 aastaks. Nende kaasosalised said karistatud 7–12 aasta pikkuste vangistustega. Seda peetakse Suurbritannias karmiks karistuseks.
Kõik ohvrid oli 11–15 aastased. Kõik nad olid inglased. Kõik nende piinajad olid moslemid. Ohvriteks said nad eelkõige sellepärast, et kuulusid valgesse rassi. Sellises valguses nägi juhtunut Oxfordi islamikoguduse imaam Taj Hargey. Hargey, autoriteetne ja mõõdukas jutlustaja, tunnistas kurvastusega ajalehe Daily Mail veergudel, et juhtum ei ole seotud vaid pedofiiliaga, vaid kvalifitseerub rassi- ja usuviha pinnal sündinud kuritegudeks. Valgete tüdrukute mõnitamine on tema sõnul demonstratiivne valge rassi kui teisejärguliste inimeste, “uskmatute” ja seetõttu põlastusväärsete alandamine.
“Peale õuduse ja vastikuse, mille Oxfordi bande tegevus esile kutsub, on fakt seegi, et nende jäledused on segatud rassi- ja religioonivihaga. Usuga – sest kõik süüdimõistetud, sõltumata nende päritolumaast, on moslemid. Rassiga – sest nad valisid teadlikult ohvriteks valgeid tüdrukuid, keda nad nimetasid “valgeks lihaks”. Seega on tegemist ilmselgelt rassivihal põhinevate kuritegudega,” kirjutab Hargey ning süüdistab juhtunus põliselanikke inglasi.
Tema arvates segab nende poliitiline korrektsus võtta reaalsust vastu sellisena nagu see on. “Kaasaegsed, ärahirmutatud, poliitkorrektsed britid kardavad üle kõige süüdistusi rassismis,” kirjutab ta raevunult. “Kõik riiklikud struktuurid, kaasa arvatud politsei ja sotsiaalasutused, ignoreerisid nende silme all toimuvat jäledat alaealiste seksuaalset ärakasutamist nende õuduste pärast, mis tulevad inimese ellu koos rassismisüüdistustega.”
Mitte ükski meediaväljaanne ei nimetanud (kohtuistungi ajal) asju oma nimega. Igati välditi vihjeid kahtlustatavate päritolu ja religiooni kohta ning pedofiile nimetati “Aasia päritolu inimesteks.”
– Bristol –
2016. aastal mõisteti Bristolis süüdi somaali päritolu grupivägistajate jõuk, kes nimetasid oma ohvreid - valgeid alaealisi tüdrukuid (noorim neist 13aastane) - "odavaks" ja "kergeks saagiks".
Lisanduvad veel samalaadsed ja sarnase mustriga juhtumid: Aylesbury, Keighley, Huddersfield, Derby, Peterborough ja Telford.
Eeldada võib, et sarnaseid skandaale on päevavalgele tulemas veelgi...




 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP