RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 4. august 2017

"Fookuses" saated jätkuvad

Head Objektiivi sõbrad!

Mul on hea meel teile teada anda, et Objektiivi suvine vaiksem aeg on möödas ning oleme taas naasnud oma tavapärasesse töörütmi.

Tagasi on ka kuuajase pausi teinud iganädalane saade "Fookuses", mille hooaja esimeses episoodis vaatlesime koos Markus Järviga lähemalt mõningaid suve jooksul rohkem tähelepanu köitnud küsimusi:


Peamiselt keskendusime president Kersti Kaljulaidi poolt Läti ajalehele Latvijas Avize väljendatud otseselt väärale seisukohale, nagu oleks eestlased olemasoleva demokraatia olukorraga rahul ega näeks vajadust presidendi otsevalimiste kehtestamise järele.

Püüame algaval hooajal hoida taas ühiskondlikult olulisi sündmusi fookuses ning neid lahti mõtestada, valgustades sündmusi ja protsesse konservatiivse ja meie ühiskonna alusväärtusi hoidva nurga alt, mis on peavoolumeedias kas tugevalt alaesindatud või üldse puudu.

Ühtlasi püüame algaval hooajal laiendada videoproduktsiooni ning käivitada ka portaali iganädalase uudiskirja, seistes selle eest, et Objektiivi sõnum jõuaks regulaarselt üha enamate inimesteni. Uudiskirja käivitamine on seda olulisem, et mitmete märkide kohaselt hakkavad meiegi sõnumi peamiseks levikukanaliks olevad suured sotsiaalmeediaplatvormid, nagu Facebook ja Twitter, rakendama üha laialdasemalt ideoloogilist tsensuuri.

Tööd on meil algaval hooajal palju ning väljakutsed on suured. Käärime käised üles ja asume nendega tegelema. Tänan jätkuvalt kõiki Objektiivi toetajaid, tänu kellele on see töö võimalik.
 
Head kaasamõtlemist!
 
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

PS! Ühtlasi juhin tähelepanu tänasele Objektiivi juhtkirjale, milles meie portaali toimetus sedastab, et võitluses lääne ühiskondades maad võtva revolutsioonilise ideoloogilise diktatuuri ja selle valedega ei saa lootma jääda üksnes teatud poliitilistele jõududele, vaid meie teeks peab olema isiklik osavõtmatus valest, teadlik otsus mitte toetada valet, nii nagu selle on sõnastanud Aleksandr Solženitsõn. See ongi juhtmõte, mille eest püüame Objektiivis igapäevaselt seista.


Allikas: Saadud meiliga

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP