RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 9. juuni 2017

Juhtkiri: terve mõistus Ida-Euroopast



Visegrádi riikide vastuseisus Brüsseli kvootidele peitub elementaarne arusaam, et inimkaubanduse ja immigratsiooni kaudu imbub islamiterrorism Euroopasse ning valdavalt islamimaadest pärit immigrandid kujutavad endast eksistentsiaalset ohtu kogu Euroopale. Eestil on viimane aeg hakata joonduma targemate ja julgemate järgi, mitte sammuda Lääne-Euroopa pimedate juhitud rongkäigus rahvusliku enesetapu suunas, tõdeb Objektiivi toimetus juhtkirjas.    

Kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes oleks viimastel aastatel Euroopas toimunud terrorirünnakute järel saanud mõne Eesti juhtiva poliitiku sõnavõtu üle tõeliselt uhke olla? Kas keegi mäletab, millal suutis Eesti poliitiline juhtkond tänaseks sadade eurooplaste elu röövinud terrorirünnakute järel üleüldse midagi mõttekat kosta? Millal lausus Eesti president või mõni minister midagigi, millel oleks lahenduse või plaani mekk man või mis ei kvalifitseeruks automaatselt tühjade poliitiliselt korrektsete väljendite maigutamisena?

Seni on kõlanud vaid üks ühele oma “Euroopa kolleegidelt ja partneritelt” ja etableerunud bürokraatidelt maha kirjutatud diplomaatilised käibefraasid, mille absurdsus ja sisutühjus kasvab eksponentsiaalselt iga uue islamistliku rünnaku järel kaotatud inimeluga.
Kui mitu korda järgemööda jaksab keskmine kartellipoliitik olla “šokeeritud”, ilma et ta oma “šoki” põhjustele vähegi adekvaatset tähelepanu suudaks juhtida? 10 korda? 20 korda? 200 korda? Olulisem küsimus on aga see, kui palju leidub veel neid valijaid, kes terve mõistusega sideme kaotanud, ent see-eest aktiivse palveeluga (#Prayfor…) tegeleva poliitiku uuesti vastutusrikkale kohale tagasi valivad.

Kui Lääne-Euroopas ja Eestis pole parasjagu võimul olevatelt poliitikutelt loota mõistlikku lähenemist massiimmigratsioonile, inimkaubandusele ja sellega kaasas käivale islamiterrorismile, siis Visegrádi riigid pakuvad selles osas radikaalselt teistsugust pilti.
Kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes oleks viimastel aastatel Euroopas toimunud terrorirünnakute järel saanud mõne Eesti juhtiva poliitiku sõnavõtu üle tõeliselt uhke olla?
Lugedes kasvõi Poola ja Ungari juhtkonna avaldusi terrorismi ja immigratsiooni teemal, ei suuda leige ja mõistusevigase eurojutuga harjunud konservatiivne kodanik esmalt oma silmi ja kõrvu uskuda. Kas tõesti on võimalik, et kuskil globaliseeruva Euroopa sopis leidub veel riike, mille juhtkond seisab reaalselt tervest mõistusest lähtudes oma enda kodanike kaitsel ja ei tegelegi Euroopa Liidu käsul oma rahva ja riigi hävitamisega? Ei või olla!

Pärast Manchesteri enesetapurünnakut ütles Poola peaminister Beata Szydło parlamendi ees sõnad, mis Eesti juhtkonna avalduste kontekstis kõlavad nagu selgeveelise allika sulin keset kõrbe:
“Kuhu oled sa teel, Euroopa? Tõuse oma põlvedelt ja oma letargiast või muidu nutad sa oma laste pärast iga päev. Kui sa seda näha ei suuda – kui sa ei suuda näha terrorismi, millel on potentsiaal kahjustada iga maad Euroopas, ja kui sa arvad, et Poola ei tohiks end kaitsta, siis astud sa käsikäes nendega, kes selle relva Euroopa vastu on suunanud, meie kõigi vastu. Seda tuleb öelda selgelt ja otse: see on kallaletung Euroopale, meie kultuurile, meie traditsioonidele.”
“Me ei kavatse osaleda Brüsseli eliidi hullumeelsuses. Me tahame aidata inimesi, mitte poliitilist eliiti,” toonitas Beata Szydło.

Poola peaministri jutt pole jäänud vaid tühjadeks sõnadeks. Teatavasti seisab Poola koos Ungari ja Slovakkiaga Euroopa komisjoni immigrantide kvootide alusel ümber jaotamise vastu, põhjendades oma otsust julgeolekuküsimuste ja suveräänsuse puutumatusega.
Senini on kõik kolm Euroopa Liidu maad keeldunud kvootide rakendamisest. Ent mäss Brüsseli vastu kogub hoogu ning peale viimaseid terrorirünnakuid Ühendkuningriigis, keeldus järjekordse Visegrádi riigina migrandikvootide skeemis kaasa löömast Tšehhi.
“Tulenevalt raskenenud julgeolekuolukorrast ja kogu süsteemi düsfunktsionaalsusest on valitsus kiitnud heaks ettepaneku peatada Tšehhi osas kogu süsteem,” põhjendas Tšehhi valitsuse otsust siseminister Milan Chovanec.

Selliste otsuste taga peitub lihtne arusaam, mida Lääne-Euroopa eurokraadid keelduvad tunnistamast: inimkaubanduse ja migratsiooni kaudu imbub islamiterrorism Euroopasse ning valdavalt islamimaadest pärit immigrandid kujutavad endast eksistentsiaalset ohtu kogu Euroopa kristlikule kultuurile, tuues tulevikus endaga kaasa Euroopa siserahutused ja võimaliku kodusõja.
Kramplikult silmaklappe ees hoidvad poliitikud kas ei suuda või ei taha näha ega mõista, et algusest peale täiesti mõistusevastane ja meie kultuuri alusväärtuste vastu vaenulik multikultuursuse ideoloogia on totaalses pankrotis.
Innukalt Brüsseli noodist laulva kodumaise poliitilise ladviku suust kuuldav terrorismi hukkamõistmine jääb naeruväärseks, sest keeldutakse teostamast elementaarset tehet ja aru saamast, et täielik ebaõnnestumine islamielemendi integreerimisel ühiskonda pluss noorte radikaalselt meelestatud immigrantide sissevool võrdub terrorismi plahvatusliku kasvuga. Kramplikult silmaklappe ees hoidvad poliitikud kas ei suuda või ei taha näha ega mõista, et algusest peale täiesti mõistusevastane ja meie kultuuri alusväärtuste vastu vaenulik multikultuursuse ideoloogia on totaalses pankrotis.

Selle tehte on Ida-Euroopa maad kenasti ära lahendanud ning tehte järeldused oma poliitikaks vorminud. Eestil on viimane aeg hakata joonduma targemate ja julgemate järgi, nagu Poola, Ungari ja Slovakkia ning mitte sammuda Lääne-Euroopa pimedate juhitud rongkäigus rahvusliku enesetapu suunas.

Allikas: http://objektiiv.ee/juhtkiri-terve-moistus-ida-euroopast/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP