RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 7. veebruar 2017

MATTI ILVES: SAKSLASTE SALAPLAAN!

Teatavasti toimuvad Saksamaa parlamendi ehk Bundestagi valimised selle aasta 24. septembril. Kantsler Angela Merkel on kindlalt teatanud, et kandideerib neljandaks ametiajaks.

Tema saamist kantsleriks on sakslastel päris raske ära hoida, sest Merkeli "konservatiive" toetab praegu umbes 36 protsenti valijatest, ei ole veel ainult teada kellega sõlmitakse koalitsioonileping valitsemiseks. Kaarte võib segada AfD, kelle toetus on praegu umbes 12 % ja valimistel võid nad saada (Alternatiiv Saksamaale) arvatavasti 15 protsenti häältest, need on teistelt erakondadelt äravõetud hääled.

Nii, et juut Angela Merkeli võit paistab olema selge, aga et ennast kindlustada üllatuste vastu, mis võib olla tingitud tema ebaõnnestunud pagulaspoliitikast, ongi välja mõeldud suurepärane plaan. Milles see siis seisneb?
Aga selles, et võrdsustada üle Euroopa Liidu kõigi nn. pagulaste sotsiaaltoetused!! Tööle lähevad teatavasti vaid vähesed pagulased.

Mis te nüüd arvate, kuhu liiguvad immigrantide-pagulaste hordid? Muidugi E. Liidu vasematesse riikidesse, sest seal on  üldjuhul kõige odavamad asjade-teenuste ja kinnisvara hinnad, ning "vaesed" pagulased on võrreldes kohalike töötavate inimestega lausa rikkad. Sest meil saavad teatavasti ainult vähem kui veerand töötajatest keskmist palka.

Sellisel juhul ujutatakse meie vaene Eesti pagulastega lausa üle. Palju õnne ELi toetajad!

2 kommentaari:

Anonüümne 8. veebruar 2017, kell 00:29  

selle pärast peabki EList välja astuma sest muidu ootab meid ( Eestlasi ) väljasuremine.

Anonüümne 8. veebruar 2017, kell 07:53  

Kust see raha võetakse? Ja kui nii ongi, siis tähendab see kohest kodusõda poliitikute vast!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP