RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 5. mai 2016

Vapustavad uudised Soomest ja hoiatus meile.

Soome naistolerastid tõid lasteaeda põgenikekeskuses redutavad nn. pagulased, kes käperdasid lapsi ja tegid nendega koos pilte. Käsk niimoodi toimida olevat saabunud "kõrgemalt poolt" – Soome sisserännuametist.
Võimalik, et käsk tuli veelgi "kõrgemalt" – EL-st. Laste vanemad on šokis, sest said sellest teada alles sisserändevastaselt internetiküljelt. Neile vastati, et tegu olevat "vabatahtlike töötegijatega", samas on Soomes sätestatud ranged reeglid, et lastega võivad tegeleda vaid vastava koolituse läbinud isikud. Paljud vanemad ei saada oma lapsi enam lasteaeda. Nn. pagulased on peaaegu eranditult moslemimehed, kelle kultuuris on lubatud lapsabielud ja laste suguline kuritarvitamine. Üks alla kümne aastane tüdruk rääkis kodus, et mehed "silitasid" teda ja kordasid kogu aeg: "Ilus tüdruk, ilus tüdruk".

Pealegi Šveitsis tehtud uuringu kohaselt kannavad nn. pagulased mitmeid Euroopas mittelevinud haiguste tekitajaid, mis võivad lastele olla eriti ohtlikud, sest laste immuunsussüsteem pole väljakujunenud (siis saab jälle vaktsineerida).

Allikas: mvlehti.net, 27. aprill 2016.

Matti Ilvese blogile vahendas Jaan Hatto.

1 kommentaari:

Anonüümne 6. mai 2016, kell 10:56  

Masendav. Kui madalale võib veel langeda? Heaoluühiskonnas üles kasvanud inimestel on reaalsustaju ikka täiesti kadunud.
Loodetavasti saab naiste loomulikuks vastureaktsiooniks see, et tehakse rohkem lapsi ja ollakse kodus - siis kaob ära vajadus hoida lapsi pikapäevarühmades või päevad läbi lasteaias, saab ise koolis-lasteaias neil järel käia, lapsel on koos õdede-vendadega ka turvalisem.
Aga eks sellisele arusaamisele jõudmiseni läheb veel omajagu aega . . .



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP