RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 14. mai 2016

MATTI ILVES: SAKSLASED EI TAHA ENAM MERKELIT

Hiljutised uuringutulemused näitavad, et 2/3 sakslaseid ei taha, et Angela Merkel kandideeriks uuesti valimistel järgmisel aastal.

Uuringu viisid läbi INSA ning Bild ja see näitas, et juhtivate parteide toetus on drastiliselt langenud: Merkeli Kristlik-Demokraatliku Partei (CDU) ja Baieri sõsarpartei Kristlik-Sotsiaalne Liit (CSU) poolt hääletaks küsitletutest ainult 30,5 protsenti.
See number jätkab pidevat langemist, ainuüksi nädalaga oli langus 1,5%.

Olukord on juba selline, et suurde koalitsiooni kuuluva Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SPD) toetus on ainult 19,5 protsenti (madalam kui "äärmuserakonnal" AfD) ja juba praegu on olukord sellide, et nad koos saavad hääli vaid napilt 50 %. Aga languse tingimustes ei ole võimalik moodusteda ka enam nn. suurt koalitsiooni.

Selline on siis mõju ja sakslaste reageering Merkeli immigratsioonipoliitikale. Asi paistab Saksamaal tõesti halb olevat, sest on täheldatud juba sakslaste põgenemist riigist, nagu ka juutide lahkumist. Praegu lahkub päris palju volgasakslasi tagasi Venemaale.

Kasutatud allikas: http://www.thelocal.de/20160510/major-political-parties-have-never-been-so-unpopular-poll




4 kommentaari:

Anonüümne 14. mai 2016, kell 14:29  

Mind huvitaks, missugust riigivõimu organit kujutab endast Delfi? Nad teatavad resoluutselt isegi väga viisaka postituse peale, et see sisaldab KEELATUD SÕNU ja seega postitus on keelatud.

Miks nad ei viita seaduslikele allikatele, mis on keelanud teatud sõnad ära ning missugused need sõnad on? Kus saaks inimene tutvuda kogu keelatud sõnade nimekirjaga, et kirjutada LUBATUD sõnadega?

Niipalju meie sallivast, iseseisvast Vabariigist.

Anonüümne 15. mai 2016, kell 03:20  

Eurovisioon peegeldas tänast Euroopat. Mingite žüriide arvamus oli nii tähtis ja vaadati üksipulgi üle ( ega eriti rahvas ei tea ka, kuidas žürii liikmete valimine käis), aga rahva häältest libistati kiirelt üle, ka uudistes kajastatakse põhjalikult žüriide arvamust, aga rahva arvamusest riikide kaupa ei kippu ega kõppu.

Õnneks omasid rahva hääled siiski veel tähtsust. Veel. Sest kes teab, võib-olla järgmistel aastatel vähendatakse rahva häälte osakaalu üldisele punktisummale...

Anonüümne 15. mai 2016, kell 03:21  

Zürii arvamus oli muidugi poliitiliselt korrektne, st kõige ohutum on lasta võita Austraalial.

Anonüümne 15. mai 2016, kell 03:24  

Ja kuidas meie venelased on integreerunud? Viiekümne-kuuekümne aastaga. Eurovisioonil hääletavad nagu üks mees oma rahva poolt. Integreerumisest mulisejad on ajuhälbega.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP