RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 1. mai 2016

MATTI ILVES: LASTE VÄGISTAMINE ON OSA MEIE KULTUURIST!

Hiljuti ütles üks Taani Grimoh´i mošee, mis asub Arhusis, imaam et "lapse vägistamine on osa meie kultuurist ja seal ei ole nii tegutsedes midagi valesti."

See on nagu meeldetuletus aastast 2014, mil see mošee tahtis laiendada oma toetust noorte islamiusuliste seas, et suunata neid islamiriigi (ISIS) terroristlikule teele.
Siis Taani TV2 lasi eetrisse dokumentaalfilmi, mis mõistis hukka sellised üleskutsed ühiskonnas. Aga seal see imaam jälle väitis, et tuleks sulgeda hoopis teised mošeed, kes levitavad vale mõtteviisi ühiskonnas ja mis võib hiljem osutuda ohtlikuks.

Selliseid radikaalseid jutlustajaid on Taanis teisigi, näiteks Abu Bilal´i mošees. Toon mõned näited, kuidas Taanis rahvast siis mošeedes õpetatakse:
"Kui mõni naine võõra mehega omab ebaseaduslikku suhet, siis islami seaduste järgi tuleks teda karistada kividega surnuksloopimise teel."
"Kui mõni inimene tapab moslemi, siis ta peab surema. Aga kui inimene jätab islamiusu, siis tuleb ta tappa."

Vaimulik Ousamma ütles, et "teleringhäääling on teda petnud, küsides valesid küsimusi, millele ta ei suutnud vastata. Aga ta ei ütelnud midagi valesti küsimustes mis puudutavad islamiusku".

Nagu Eesti ajakirjandusest meil teada on, juba tulevad Tallinnasse Rootsist ka radikaalset islamit jutlustavad imaamid siinseid moslemeid õpetama. Kaitsepolitei neid muidugi ainult jälgib, täpselt nii, nagu oli enne aprillimässu ja mine sa tea millal võivad ka meil kärgatada esimesed pommid.

Kasutatud allikas: http://hindutva.info/child-rape-is-a-part-of-our-culture-says-islamic-preacher/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP