RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 20. mai 2016

Malle Pärn: Kas refsotsid (või sotsrefid) ei oskagi enam normaalset juttu rääkida...

Liisa Oviir: "Eesti ühiskonnas tajutav võõraviha ning kasvav ksenofoobia- ja rassiilmingud mõjutavad tugevalt Eestis elavate välismaalaste turvalisust ja elukvaliteeti ning omavad negatiivset mõju ettevõtluskeskkonna konkurentsivõimele. Juba homme arutame koos ettevõtjatega, kuidas võõraviha mõjutab ettevõtlust."

Üks järjekordne kõrgepalgaline, rahva rahast mõnusasti elav ulmepoliitik. Vastik on lugeda nii primitiivset propagandat. Võõraviha, ksenofoobia – sildid, mida kleebitakse, võiks ometi keele selgeks õppida, et ei kasutaks imelikke sobimatuid termineid? Ja mis on need "rassiilmingud"? Kas kuskil ilmutuvad rassiilmingud? On see nahavärv või mingi erilaadne käitumismudel? Või lõhn? Sõbrad, kas teil on ka "rassiilmingud"?
Kas refsotsid (või sotsrefid) ei oskagi enam normaalset juttu rääkida, ainult päheõpitud propagandavormeleid?

Ilma, et ise aru saaks, mida räägivad? Elavad oma mudelis, ujuvad oma roosas udus?

Allikas: Facebook
______________
Artikkel: http://tehnika.postimees.ee/3695481/ullatusavaldus-liisa-oviirilt-valismaalased-on-ohus

Huvitav, kuidas on meil sellised idioodid küll võimule pääsenud. Eks kallis ja arukas eesti rahvas ole nad sinna ikka aidanud-valinid.
M.I.

2 kommentaari:

Anonüümne 20. mai 2016, kell 20:15  

Auväärne Matti.Eesti rahvas EI OLE neid sinna isikuliselt valinud.Ilmselt juba väga ammu on levimas kahtlus valimistulemuste usaldusväärsusest siin Eestis.Kas te tõesti arvate näiteks, et UK referendumi tulemusel saab teoks riigi väljumine euroliidust? No ei usu, no ei usu, olgu hääletustulemus milline tahes. Küllap on võimalus ka seal vajalik skoor ette kõpitseda. Meie rahvas on üsna seaduskuulekas ja seda on osavalt alatute poliitikute poolt ära kasutatud. Inimvaenuliku süsteemi kokkuvarisemise tuuled juba õrnalt puhuvad, ja seda kogu euroopas.

Anonüümne 21. mai 2016, kell 11:35  

Ilming on otsetõlge mõnest indo-euroopa keelest. Näiteks Stalini ajal oli selleks sõnaks проявление. Võõras sõna annab märku, et ka vastav ideoloogia lähtub mujalt - sel pole Eestiga suurt pistmist.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP