RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 25. mai 2016

(:)kivisildnik (:)tuleb hakata kõrisid lõikama – mõistagi majanduslikult

Midagi ei jää üle. Lillaroosa Päevaleht on väljunud kontrolli alt, selle nilbe sotside väljaande põhiseadusliku korra vastane tegevus ületab kõik piirid. Parise inin ininaks aga Ossinovski väide, et rahvusriik on ohtlik ja ebainimlik düstoopia ning eesti meeste mõnitamine nii soo kui rahvustunnuse alusel on ilmselge liig, nii moraalselt kui kriminaalselt.

Mõistagi ei taha ega saa siin sekkuda õiguskaitseorganid, ei kapo ega politsei, põhjus on teada, eesti on nurjunud riik, kaaperdatud riik. Olukorra peavad lahendama seaduskuulekad ja põhiseaduslikule korrale lojaalsed kodanikud. Individuaalne terror on halb lahendus, ei soovita. Valimised on aga kaugel ja ikka otsustab keegi elektrooniliselt või eelvalimistel valida, nii et tulemused on ettearvamatud.

Mida siis ikkagi teha? See on küsimus mis vaevab meid päevast päeva. Sotside häälekandja kõri tuleb majanduslike vahenditega maha tõmmata. Millest see roojane bande elab? Põhiliselt tellimisrahast ja reklaamirahast. Selle mustuse tellimine tuleb lõpetada aga sellest ei piisa. Nad kühveldavad kokku klikipõhist reklaamiraha, et seda ei juhtuks, ärge külastage EPLi kodulehte, kui keegi viitab nende loole sotsiaalmeedial, hoidke ennast vaos ja ärge vajutage lingile ise ärge mingil juhul sotside plära jagage. See on väärtusetu ja ainult raiskab kaaskodanike aega.

Iga klikk EPLi võrguväljaandes on raha põhiseadusliku korra vaenlase arvel. Delfi ei ole parem ja ka seda urruauku tuleb boikoteerida. Mitte tellida, mitte lugeda, mitte mingil juhul külastada nende kodulehte, mitte jagada. Ja kui keegi on erandkorras EPLi või Delfi jõledatele kodukatele juhtunud, siis ei tohi mitte ühelegi reklaamile klikkida. FBs on 4000 EKRE sõpra, sõpradel on omakorda sõbrad, jagage seda üleskutset ja pidage teadlikku meediadieeti – solki ei sööda, meie ajud ei ole kanalisatsioon ega peldik.
Piinake sotse vaesusega, nii nagu nemad näljutavad teie lapsi, töölisi, töötuid ja vanemaid. Kui neil on raha vaja, las küsivad euroliidust, sotsialistlikult internatsionaalilt või ESMilt. Meie neid lojuseid nuumata ei tohi, liiga kaua oleme madu rinnal soojendanud.

Kordan, mina ei loe EPLi ega Delfit, ei telli jama, teie tühistage tellimused, ärge külastage nende lillaroosast limast nõrguvaid e-lehti, ärge klikkige reklaamidele ega ostke reklaamitavaid vidinaid. Ja mis põhiline, keegi ei jaga nende tolguste lugusid, jagame Objektiivi või Uusi Uudiseid. Keegi, kellel on rohkem aega, võiks siia kommentaariumi koostada EPLis ja Delfis reklaamitavate toodete nimekirja, siis saavad ka need eemale hoida, kes jõledust ei loe. Mina näiteks ei tea, mida nad seal reklaamivad.
EPL/Delfi tuleb jätta ilma lojaalsete kodanike tähelepanust ja rahast, boikott tuleb laiendada ka sotsipropaganda rahastajatele ehk reklaamiostjatele – kogu see seltskond loeb hoolega sente, kiskuge neil sendid hammaste vahelt – teeme nad vaeseks, las tunnevad omal nahal, kuidas rahvas vireleb.

Lurjustelt raha ära võtmine on seaduslik ja moraalne, pealegi toetad sotse näljutades põhiseaduslikku korda ning distsiplineerid nii propagandamadusid kui kodumaatut ja südametunnistuseta kapitali. See on see mida saab igaüks ise teha, see ei maksa meile midagi aga neile maksab see heaolu ja võimu. Kujutage ette milline vingumine ja terror läheb lahti toimetustes, kui rahavood hakkavad kokku kuivama? See on lõbus pilt.

Väike Ossinovski võib kasvõi kuus lehekülge täis lämiseda, ülemist piiri ei ole, ent Castro rekord jääb temast niikuinii löömata. Aga kui keegi ei loe, keegi ei tsiteeri, keegi ei lingi, siis ei ole seda olemas, las vingub vaakumis. Minu jaoks ei ole sotse enam olemas ja kes sotse toetab ostes reklaami või takka kiites, ka seda ei ole minu jaoks olemas. Mis teie selle saasta peale hakata, raske ette kujutada. Olge normaalsed aj aidake tappa EPL/Delfi, see näitab meie jõudu ja on õnnestumise korral heaks õppetunniks teistele lojustele, küll tuleb ka nende kord, aga kõige ilgem saast peab kaduma esimesena. Valu punareitele!

Äärekosmos
24.05.2016
FOTO: Margit Peterson

Allikas: http://uueduudised.ee/kivisildnik-tuleb-hakata-korisid-loikama-moistagi-majanduslikult/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP