RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 1. mai 2016

(:)kivisildnik | (:)ah et Eesti julgeoleku garantii on Poola putinistid?

Foto: Stanislav Moshkov  

Miljoni vaese maa poliitika on imeline, hullumeelne ja vastik. Hea näide on meie kaitsepoliitika: president peaks meil ikka olema eriline kaitsepoliitika ekspert, eks ole. Nürimeelne verevalamine oopiumi- ja naftasõdades, piinamise heakskiitmine, jänkide sõjakuritegudest vabastamine ja muud roimad hea põhjendusega – NATO aitab, ameerika tuleb, tiblad saavad molli, kui üritavad. Jänkide ees lömitamine on eesti ainus julgeoleku garantii. Rohkem homoseksualismi ja kõik laabub. Seda nilbet laulukest oleme kuulnud iivelduseni.

Ei maksa ka unustada seda, et kui veel mõne aasta eest keegi midagi Venemaa agressiivse poliitika kohta ütles, siis sai ta kohe natsitempli otsaette, ta oli russofoob ja lollakas, kes on jäänud kinni iganditesse ega mõista demokratiseeruva Venemaa moraalset startappi. Gruusia ei muutnud midagi. Siis läks Ukrainas madinaks ja haledad russofoobiast ohkijad hakkasid sellist natsisi**a näost välja ajama, et kohe naer tuli peale.

Poola aitab

Nüüd ei väsi peavoolu meedia ustavad propagandistid tsiteerimast kõikvõimalikke analüütikuid, kes üksteise võidu seletavad, miks ja kuidas NATO ei saa, ei taha, ei jõua ja ei hooligi Baltikumi kaitsmisest. Nagu oleks need analüütikud Ameerika avastanud, Kremli propaganda on seda jutupalli veeretanud Eesti iseseisvumise esimestest päevadest peale.
Mind on alati huvitanud, kuidas see meie hea ja õilis NATO meile ükskord ei ütleb. Nagu selgus, ütleb NATO kõike jupikaupa, neile meeldib kassi saba maha viilida. Nad on südamelt head. Kõigepealt räägiti sellest, kuidas siia tulevad väed ja värgid, kohalik korruptiivne oligarhia ruigas mõnust nagu veis. Siis teatas NATO kindral, et Ida-Euroopasse ikka ei saa rasketehnikat tuua, pole infrastruktuuri. Kes ütles, et meil on head maanteed ja raudtee seisab tühjalt, liiprite vahel ulub ainult tuul ja pooletoobine investor?

Nüüd on NATOl uus seisukoht, et Baltikumi kaitseb Poola koos Ungari, Tšehhi ja muude Ida-Euroopa sõjaliste suurvõimudega, kes on ennast maailmas kehtestanud ja tõestanud, tõsi küll, viimati Grünevaldi lahingu aegadel, issanda aastal 1410, rahu seibideks lõigatud Teutooni rüütlitele! Kui mu mälu ei peta, siis olid tšehhid ka teise ilmasõja ajal vaprad võitlejad, enne hääletut alistumist Saksamaale söandasid nad erinevalt eestlastest sooritada osalise mobilisatsiooni. Sellist mehemeelt pole miljoni vaese maal enam ammu nähtud.
Kuid lõpetagem see ajaloo mustuses sonkimine, kui Poola ka kriitilisel hetkel alt ära hüppab, siis on süüdi allakirjutanu ja tema mürgine keel. Poolakad on uhke rahvas nagu vana Euroopa viimane kaitsevall kodanik Erdogani isikus, julgeoleku ainsa garandiga ei naljatata, majesteeti türklast-poolakat ei solvata. Jätke meelde, kui Poola meid üle t*ra saadab, siis olen süüdi mina, mitte meie targad poliitikud ja nende rahastajad ning oinapeadest valijad.

Isakesele tuleb pugeda

Oli ju nii, et kui Eestist ei saa põhjamaade homoseksuaalsuse Mekat, siis Itaalia oma lennukeid ei saada ja jänkid ei anna kuivikuid, kui neid meil kõige rohkem vaja on. Nüüd on siis jänkid loobunud ja me võime nende värdjate kohta öelda, mis me nendest arvame. Mu meelest on nad kari lojuseid ja idioote, kelle armastust oma ustavate käsilaste vastu iseloomustas hästi Kaplinski, kes tuletas meelde nii seda, et varem kui hiljem oleme me tagasi Vene mõjusfääris, kui ka Saigonist lahkuvaid koptereid. Rõhutan, et see ei meeldi mulle, aga ka mul on silma ees Vietnami kvislingid, kes klammerdusid nuttes lahkuvate jänkide kopterite külge ja pudenesid sealt alla nagu õunad puust. Pots! Pots! T*raki!

Mu FB sõber Rasmus M. Matroskin (rahvuselt eestlane) võttis toimuva kokku ühe lausega – Poola on ju natsiriik, kus on tõsiseid probleeme demokraatiaga ja kui me nende putinistidega sõjalist koostööd teeme, siis ei saa me euroraha ning parketi pealt ja salongist on kohe minek, umbes nii. Loodetavasti mõistate mu ideoloogiliselt korrektset mõttekäiku poolelt sõnalt. Me oleme antud Poola natside, kiviaegsete katoliiklaste, Ungari antisemiitide ja Tšehhi kinnismõtteliste populistide meelevalda. Kõik nad, kõik need Euroopa äärmuslased on ju ka putinistid ning Kremli palgal. Sellest Euroopa väärtustele sülitavast natsibandest on saanud meie ainus lootus. Selline on siis meie saatus. Paraku.

Pugema nagu peaks, muidu ei saada Poola oma tanke, aga kuidas sa natsidele poed, kui lakud Ida-Euroopa putinistide taldu, siis ei saa meie ustav eliit enam Euroopa töökohti? Kriis. Ma ei tahaks olla Mariina Baaba Jagaa Kaljuranna nahas, kes ei tea enam midagi öelda või kuidas olla. NATO hüsteeriat on ikka silmade särades üles köetud aga keegi ei selgitanud, et NATO all mõeldi Lätit, Leedut ja Poolat.
Aga artikkel viis? Poola ja Läti on su artikkel viis. Sellega on korras. Raske on olla progressiivne inimkond, miljon vaest pole probleem, aga nüüd on põhitegevus – pugemine – saanud hoopis uue tähenduse. Lollgi saab aru, et pugemine ja vereohvrid olid asjatud, andku Allah, et ma eksiksin. Uuel suunal pugemine aga tähendaks lõppu demokraatiale, putinismi vohamist, rassismi, antisemitismi, ksenofoobiat ja islamofoobiat. Aga meie pugejad ju ei valda seda teemat, kas me pugejate küündimatuse tõttu siis hukkumegi, kas tiblad teevad ärtust ära?

Meile ei valetata

Siin on kaks varianti, kas Poola on putinistide bande, muud kangekaelsed idaeurooplased muidugi ka, sellisel juhul on neist Venemaa ja Putini vastu vähe abi. Putinistide NATO on ju reetmine või isegi hullem. Kujutage ette Poolat ja Ungarit, kus kogu armee koosneb herman simmidest. Tavaloogika kohaselt putinist putinisti ei murra ja Putinil pole vaja teha muud, kui Krakowisse helistada ja Leedu jagamise asjus kokku leppida.
Teine võimalus on see, et meile on kogu aeg valetatud ja poolakad ei olegi putinistid, aga seda ma ei usu, sest kõik poliitikud, kogu meedia, kogu Euroopa eliit, kogu progressiivne inimkond ja M. B. J. Kaljurand ei saa ju eksida. Nad kõik ei saa ju kogu aeg valetada, see ei ole lihtsalt võimalik, me elame Euroopas – valitsevad headus, küllus ja tõde. Selle variandi ma kohe kindlasti välistaksin. T. H. Ilves ei valeta, Merkel ei ole nii alatu ega juhm.
  
Ma arvan, et me ei peaks liiga palju mõtlema ja oma elu keeruliseks tegema, peenhäälestame natuke putinismi ja paneme ikka edasi ja edasi ja edasi.




0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP