RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 12. veebruar 2016

Nõmme TV: Miljoni vaese maa külvab raha...

Miljoni vaese maa külvab raha vasakule ja paremale, nagu lennukilt, ainult, et oma inimestele ei pudene midagi. Kokku IMF'i tambitud 306 miljonit eurot, mis annab Eestile IMFis ligikaudu 0,07 protsenti koguhäältest.
Allikas: Facebook
_____________
Lisan veel, et IMF-ist ei ole me mingit raha ega abi küsinud. See paistab olema lihtsalt tuuldelennutatud raha. Minu isiklik arvamus on, et IMF-ist tuleks lihtsalt välja astuda, sest meile pole seda vaja.
M.I.


2 kommentaari:

Anonüümne 12. veebruar 2016, kell 15:42  

Tuleb jalamaid kehtestada, et iga Eesti riigi pakutav abi või osalus on rangelt seotud eestlaste ja tegeliku sissetulekuga (näiteks pensioniga, minimaalpenisonit ei saa erinevalt väidetavatest palkadest ära moonutada).

Põhiseadusega tagatud eestlaste rahvusriigi rahvas ehk eestlased ning nende olematu sissetulek peaksid väljenduma koefitsendis, mis tagab kiire ei vastuse julmade finantsiliste ning rahvuslike repressioonide peatamise.

Kui Euroopa Komisjon eitab meie põhiseadust, on aeg §54 käivitumiseks. Kõik poliitikud, kes eitavad meie põhiseaduse preambulat, peaksid saama kriminaalsüüdistused vastavate koosseisudega ning neile peaks osaks saama riigivastutuse seaduse alusel täiemahulised nõuded maksumaksjatele kahju tasumise suhtes.

Anonüümne 12. veebruar 2016, kell 21:16  

Väga õige, reeturid tuleb panna maksma -kui ei suuda ise kahjusid kinni maksta, maksavad nende järglased. Vaadake, kuidas see küüniline, ahne, täitmatu süsteem trahvib, kiusab ,pigistab vaesunud rahvast?Ennast võimule E-tanud seltskond pole ju legitiimne -kas suudavad nad tõestada, et polnud valimispettust???



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP