RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 3. veebruar 2016

MATTI ILVES: COUDENHOVE-KALERGI PLAAN - EUROOPA RAHVASTE GENOTSIID

Euroopa rahvaste genotsiid on reaalne plaan, mida eriti hästi on näha tänapäeval. Massilise sisserände tegelikke põhjusi Euroopasse püütakse kavalalt varjata ja peidetakse see sõjapõgenike ning multikultuursuse taha. Ning seda käsitletakse meedias kui paratamatust ja spontaanset nähtust, mida see muidugi ei ole.
See kavandatud lauaalune plaan on valmis juba pikki aastakümneid ja tänapäeval Euroopa Liidu tingimusts arvatakse, et nüüd on aeg see rahvaste massiivse ajupesu taustal ellu rakendada.

Meil tuleb pöörduda ajalukku ja vaadata ELi alusepanemist Paneuroopa kaudu, millised olid nende tegelikud eesmärgad ja mida püüti saavutada? Tuleb märkida, et Paneuroopa ideedest peetakse rangelt kinni siiani. Paneuroopa alusepanija ja selle president oli 49 aastat Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi (November 16, 1894 – July 27, 1972). Ta oli vabamüürlane ja kuulus looži "Humanitas" 1922. aastast, mis asus Viinis. Paneuroopa ja von Coudenhove-Kalergi eesmärgid oli üsna kugeleminevad.
Usuti, et individualism ja sotsialism teeksid koostööd, sealt tulebki ELi eesmärk - neomarksism ja suurtööstuse koondamine miljardäride kätte. Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi uskus kindlalt, et tulevikus on Euroopa rahvad segaverelised ja kuuluvad euraasia-negroidsesse rassi ja on oma välimuselt sarnased muistsetele egiptlastele, kes olid küllalt tumedad. Taoline segarass asendab rahvaste mitmekesisust. Ja vähe veel sellest, juutidest kes on "erilised-äravalitud", pidi saama Euroopa uue rassi aadel ja juhtrahvus! Ainult nii pidi juutide saatus Euroopas kujunema kindlaks ja turvaliseks. Lugege ka siit:
https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Nikolaus_von_Coudenhove-Kalergi
Selle plaani realiseerimist võetakse E Liidus täie tõsidusega, ega siis muidu ei ole asutatud Coudenhove-Kalergi Euroopa auhind, mida antakse iga kahe aasta tagant eurooplastele, kes on silma paistnud, et edendada seda kuritekelikku plaani.
16. novembril 2012 president Euroopa Ülemkogu eesistuja Herman Van Rompuy, pälvis Coudenhove-Kalergi auhinna. Laureaatide seas on teisigi tuntud inimesi, näiteks eelkõige  Saksamaa liidukantsler Angela Merkel (2010) ja üllataval kombel Läti president Vaira Vike-Freiberga (2006), kes ka osutus kõige tavalisemaks reeturiks.

Inimestel kes seda loevad, kerkib kindlasti küsimus, et kas siin pole tegu jälle mingi vandenõuteeooriaga? Lihtne vastus on aga see, et avage lõpuks oma silmad ja veendute, et see ongi tõsi. EL-is tehakse lõpp peale nii kõikidele rahvusriikidele ja rahvustele.

Ka Eesti aitab igati kaasa ebaseaduslike immigrantide jõudmisele Euroopa Liitu, Politsei- ja Piirivalveamet on saatnud lõunaosariikidele appi ilmselt meil ülejäävaid politseinikke-piirivalvajaid tervelt 100 inimest aastas. Lisaks on veel eraldatud meie "suurest lennukipargist " üks lennuk.
Seepärast jälle kordan ennast, eestlaste ainus võimalus ellujäämiseks on kiiresti astuda välja Euroopa Liidust ja ei maksa suurt loota teiste Euroopa rahvaste peale, sest Lääne-Euroopa rahvad - suurem osa neist - paistavad olema juba küllalt pimestatud.

Osaliselt kasutatud allikas:
https://flyingtigercomics.wordpress.com/2015/02/08/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe-the-plan-to-destroy-europe-and-the-uk/


5 kommentaari:

Anonüümne 3. veebruar 2016, kell 18:21  

Seda oli teada juba 20a tagasi, kuid igasugused lameda maa teooriad, maiade kalendrid jne on tõe teooriaid(fakte)naeruvääristanud. Lihtsalt öeldes, juudid valitsevad planeeti, kui neile vastu ei hakata, siis tapetakse meid maha ja julmalt.
Lugege raamatut: Bolshevism Moosesest Leninini
Aga nagu Piibelgi seletab: "Neil on silmad ja nad ei näe, neil on kõrvad ja nad ei kuule." Lisaks ise lisaks: "Neil on ajud, aga see koosneb pasast."
Lootus sureb viimasena!!! Elagu Eesti!

nuntsel 3. veebruar 2016, kell 19:12  

Kalergi ordeni sai ka 2006a.Vira-Vike-Freiberg,järelikult EU,Usa ja Üro on ühel meelel zionistide plaaniga,jessas seda kõike ma pidasin Vandenõuteooriaks

Lesko 3. veebruar 2016, kell 19:29  

ÜRO ongi üks maailma kuritegelik organisatioon. Sain sellest aru 15 aastat tagasi koolis käies kus uurisin ÜRO-d lähemalt. Palju probleemid tulevad otse ÜROst. uurige kes viitsib. youtubes on videod ja muud materjali on nett täis

Ain Loide 6. juuni 2017, kell 21:03  

See ongi kommunism tegelikkuses.Kommunismi (ladina communis - ühine, ühis-) lõppeesmärk on maailmariik, kus rassid, rahvused ja kultuurid on hävitatud nende segamise teel, teades, et kui rahvad on esialgul segatud puhtmehhaaniliselt, küllap nad siis aja kulgedes segunevad ka füüsiliselt. Muide, ÜRO-l on maailmavalitsuse osakond.

Anonüümne 5. september 2017, kell 23:04  

Millest David Icke räägib...naeruvääristatud vandenõu"teoreetik"...TÄPSELT tema sõnad ja hoiatused-punktipealt. Poomissilmus tõmbub koomale üha kiiremas tempos aga en masse ei saada nagu arugi, kuhu marsitakse rõõmsalt määgides. Mõrtsukorganisatsioonidesse kuulumine auasi, meie elu ja saatuse üle otsustajad väristavad saba ja püüavad kõigest väest "kõrgetele "härradele-prouadele meele järele olla. Esivanemad pöörlevad tõenäoliselt hauas nagu vurrid, nähes kuidas põline ja kunagi kaunis kodumaa kõige rahvaga kiskjate kurku kaob...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP