RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 13. oktoober 2015

Tänan teid kodanikujulguse eest!

Tähelepanu! Lugege see kindlasti läbi, kui soovite lisainformatsiooni petitsioonikampaania kohta massiimigratsiooni vastu.

 Väga austatud Matti Ilves

Eestit ähvardavad juba lähimatel aastatel väga tõsised probleemid seoses Euroopas toimuva massiimmigratsiooniga. Miljonid inimesed Aafrikast ja moslemimaailmast on asunud tungima Euroopasse, et saada osa siinsest kõrgest elukvaliteedist. Euroopa Liit on aga nende takistamise asemel asunud lõputu vooluna saabuvaid inimesi vägisi liikmesriikidesse laiali paigutama. See on juba toonud kaasa tõsised pinged, vägivalla ja üüratu majandusliku kahju paljudes Euroopa riikides ning ähvardab ka meie Eestit.

Selle tõttu on ülimalt tähtis, et te olete näidanud üles kodanikujulgust ning andnud oma allkirja petitsioonile, millega nõutakse rahvahääletust massiimmigratsiooni küsimuses ja immigratsioonipoliitika jäämist eesti inimeste kontrolli alla. Tänan teid selle eest südamest!

Kuigi rõhuv enamus eesti inimestest on selgelt vastu Eesti valitsuse plaanidele asuda riiki tooma võõra keele, kultuuri ja usulise taustaga inimesi, jätkab meie valitsus hukatusliku poliitika ellu viimist. Just selle tõttu on väga oluline, et kõik eesti inimesed, kellele läheb korda meie kodumaa turvalisus, laste hea haridus, majanduslik kindlustunne ja eestluse elujõud, väljendaks oma selget tahet ning nõuaks valitsuselt oma rahvaga arvestamist. Alles kahe nädala eest lükkas parlamendi enamus tagasi Konservatiivse Rahvaerakonna eelnõu, mis nägi ette immigratsiooniküsimuste toomise valitsuskabineti vaikusest riigikogu suurde saali otsustamiseks. On selge, et valitsuskoalitsioon ei soovi immigratsiooni teemal avalikkusega arvestada.

On väga oluline mõista, et sellest üksi ei piisa, kui mina või meie fraktsioon Eesti eest seisame. Meie võitlus saab tulemuslik olla vaid tingimusel, et eesti inimesed ühendavad jõu ning tegutsevad koos oma maa tuleviku nimel.

Tegemist ei saaks olla tähtsama teemaga! Kui me lepime immigratsiooni tulvaväravate avamisega, tabab Eestit juba lähemas tulevikus terve hulk väga negatiivseid arenguid, mida on pea võimatu tagasi pöörata.
Juba praegu on Eesti koolides probleeme laste turvalisusega, kuna umbkeelsed immigrantide lapsed ei tule võõras keskkonnas toime ning elavad end välja vägivallatsedes.

Järgmise aasta riigieelarves on valitsus ette näinud neli miljonit eurot immigrantide toetamiseks. Sellele summale lisandub veel miljoneid kohalike omavalitsuste ja riigiasutuste eelarvetest, kes peavad asuma pakkuma immigrantidega seotud tugiteenuseid. Valitsus rahastab heldelt mitmesuguseid MTÜ-sid, kes teenivad raha immigratsiooni propageerimise ning immigrantide abistamise pealt. Omavalitsustele avaldatakse survet eraldada immigrantide perede paigutamiseks sotsiaalpindasid olukorras, kus meie oma inimesed on aastaid olnud abipinna ootel. Rahast rääkides ei saa unustada ka neid sadu tuhandeid eurosid, mida valitsus eraldab pagulaslaagrite toetuseks Lähis-Idas. Kõik need kulutused tulevad meie inimeste heaolu arvelt.

Seoses immigrantide saabumisega islamimaailmast ähvardab meid ka turvalisuse kadu. Juba praegu on enamikes immigrante vastu võtnud riikides avastatud erinevate terroriorganisatsioonide liikmeid. Vaieldamatu on ka fakt, et immigratsiooniga käib kaasas kuritegevuse tõus. Näiteks Taanis on mitte-eurooplastest sisserändajate kuritegevus 2,6 korda kõrgem kui taanlaste hulgas. Kõige kõrgem on see näitaja marokolaste, somaallaste, liibanonlaste, pakistanlaste ja iraaklaste seas. Soomes sooritatakse 21% vägistamistest kolmanda maailma sisserännanute poolt, kuigi nad moodustavad vaid 2,2 % rahvastikust. Rootsis on immigrantide ja nende järeltulijate poolt sooritatud kuritegude osakaal neli korda kõrgem ja seksuaalkuritegude osakaal lausa viis korda kõrgem võrreldes rootslastega.

Rootsis, Hollandis, Saksamaal, Prantsusmaal ja mujal toimuvad pidevad massirahutused immigrantidega asustatud piirkondades. Soomes moodustasid kodanikud pagulaskeskuse lähedal omakaitse, kuna politsei ei takistanud immigrantidel kohalike naiste süstemaatilist ahistamist.

Seda kõike ei ole võimalik ära soovida sallivusjutuga. Sisuliselt tahab valitsus immigratsiooni soosimisega tuua meie tänavatele omamoodi sõjaseisukorra.

Eesti valitsuse üheks ettekäändeks immigratsiooni soosimisel on väide, et immigrandid aitavad vähendada töökäte puudust. Samal ajal teame, et vähemalt 70 000 eesti inimest on siit lahkunud peamiselt just tööpuuduse ja kehvade palkade tõttu. Selle asemel, et neid oskustega ja integreerimist mitte vajavaid inimesi kodumaale tagasi meelitada ja immigrantidele kulutatavaid summasid nende motiveerimiseks kulutada, räägivad valitsuspoliitikud meile muinasjutte, nagu saabuks Süda-Aafrikast meile arstid, insenerid, IT-spetsialistid ja kõikvõimalikud muud puuduolevad oskustöölised. Taoline jutt peab varjama karmi tõsiasja, et praegune valitsus ei suuda ega taha Euroopa Komisjonile ja suurriikidele vastu astuda meie rahvuslike huvide kaitseks.

Oma järeleandlikkust varjatakse ka jutuga, nagu ei ohustaks mõnisada immigranti kuidagi Eesti demograafilist ja kultuurilist tasakaalu. Mida aga ei räägita, on tõsiasi, et tegelikult jagatakse praegu alles kevadel Euroopasse jõudnud immigrantide hulka. Vahepeal on üle Vahemere saabunud aga veel sadu tuhandeid inimesi ning miljonid on teel. Euroopa Komisjoni plaani kohaselt, mida meie valitsus rahva eest kiivalt varjab, lähevad ka need inimesed liikmesriikide vahel jagamisele. Kahetsusväärselt on Eesti valitsus selle plaaniga juba ametlikult leppinud, nõustudes immigrantide niinimetatud vabatahtliku vastuvõtuga jaotusvõtme alusel, mis pole midagi muud, kui meile peale surutud kvoot. Valitsus ei ole hoolimata korduvatest päringutest nimetanud Eesti vastuvõtuvõime ülempiiri.

See kõik on ülimalt murettekitav ja hirmutavgi, kuid seda on võimalik ära hoida, kui me kõik koos pingutame.

Konservatiivne Rahvaerakond omab selleks selget ja teostatavat plaani. Alustada tuleb meie piiride tõhusat valvamist, kiirkorras tuleb taastada iseseisev piirivalve, mis suudab valvata ja kaitsta kogu Eesti Vabariigi piiri. Eesti peab selgelt välja ütlema, et illegaalselt riiki saabunud isikud ei saa siin varjupaika, vaid saadetakse välja. Praeguse valitsuse allaheitliku poliitika tulemusel riiki võetud illegaalid ja mugavuspagulased tuleb võimalikult kiiresti saata tagasi kodumaale või riikidesse, kust nad saabusid. Tõelisi sõjapõgenikke tuleb aidata pagulaslaagrites Lähis-Idas ja Põhja-Aafrikas, mafioossed struktuurid ja nendega seotud poliitikud tuleb kuulutada lindpriideks ning kohelda nagu terroriste.

Selle saavutamine nõuab aga suurt pingutust ning pidevat avalikkuse survet valitsusele. Just selle tõttu kutsun Teid osalema meeleavaldusel Toompea lossi ees juba selle nädala kolmapäeval, 14. oktoobril algusega 12.00. Nõuame valitsuselt ühiselt piirivalve taastamist ning praeguse allaheitliku immigratsioonipoliitika lõpetamist. Teie osalus loeb!

Ühtlasi saate aidata levitada infot petitsiooni kohta, millega olete ise juba liitunud. Saatke kindlasti oma sõpradele ja tuttavatele edasi kutse liituda petitsiooniga veebis aadressil www.ekre.ee/petitsioon

Tänan Teid veel kord toetuse eest!
Lugupidamisega
 
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
esimees

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP