RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 22. oktoober 2015

MTÜ Eesti vanemad avalik pöördumine Jürgen Ligi poole

Austatud Jürgen Ligi!

Lubage meil väljendada Eesti Vanemate ühingu nimel oma murelikkust seoses haridussfääris toimuvaga, täpsemalt seoses seminariga, mis korraldatakse koolide esindajatele LGBT teemal, et õpetada seal õpetajaid rääkima homoseksuaalsetest suhetest kui millestki enesestmõistetavast, kõlbelisest ja elutervest. Me kõik teame, et kõlbelisus on meie tsivilisatsiooni alus. Ilma kõlbelisuseta saavad meist poolinimesed, kes tegutsevad primitiivsete instinktide ja tarbimisvajaduste ajendil. Inimtegevuse kõrgemad aspektid, hingeline ja vaimne areng osutuvad ülearuseks. Selline ühiskonna vorm on perspektiivitu. Nii nagu vähkkasvaja sureb varem või hiljem koos peremeesorganismiga, millel ta parasiteerib, nii on ka tarbimisühiskond määratud hukule. Kõlblusetu käitumise normaalseks tunnistamine viib degradeerumiseni.

Me ei ole geide vastu! Vaatamata sellele, et me ise kõneleme vajadusest erinevatesse eluavaldustesse sallivalt suhtuda, ei pea me vastuvõetavaks seda, kui ühiskonnas nimetatakse terveteks ja normaalseteks käitumisviise, mis seda ei ole. Sallivuse ja tolerantsuse vahel on suur erinevus. Sallivus tähendab teiste kultuuride eluõiguse tunnistamist, jäädes sealjuures iseendaks. Tolerantsus on meditsiinilisest erialakeelest pärit termin, mis tähendab organismi võimetust sissetunginud viirustele või võõrkehadele vastupanu osutada. Sajaprotsendiline tolerantsus tähendab surma. Sallivus tähendab seda, kui teistel lubatakse OLLA ja nende olemasolu aktsepteeritakse. Tolerantsus tähendab seda, kui me lubame võõral kultuuril ennast meie omast kõrgemale asetada. Kui homoideoloogia asetab ennast rahvuskultuurist kõrgemale, võime rääkida rahvuse surmast. Eesti ühiskond on küll väike, kuid tugev tänu oma traditsioonidele, sealhulgas perekondlikele traditsioonidele, mille üle me uhkust tunneme. See ongi see jõud, mis on lubanud meie väikesel rahval aastasadade kestel püsima jääda.

Te olete kahtlemata arukas inimene ja saate suurepäraselt aru, et ilusate loosungitega, mille eesmärgiks olevat meie ühiskonna sallivaks muutmine, külvatakse tegelikult homopropagandat. Nende asjade vahel on õhuke piir, kuid toimuv on ilmselge! Kui õpetate lastele sallivust, räägite temaga umbes nii: „Kallis laps, tea, et kõik inimesed on erinevad ja meil on õigus olla sellised nagu me oleme, koos kõigi oma väärtuste ja puudustega – kui me ei põhjusta üksteisele otsest kahju.“ Selleks ei ole tarvis LGBT spetsialiste kohale kutsuda. Ent kui lapsele öeldakse: „Kas tead, kallis laps, kui hea ja tore on olla gei? Võib olla oled sinagi üks nendest?“ siis õpetatakse talle tolerantsust, mis viib enesehävitamiseni. Kes vastutab selliste mõtete istutamise eest õrnas eas noorte peadesse? Kompetentsed, kuid mitte laialt levitatavad uuringutulemused on näidanud, et ainult väike osa geidest on juba sünnist peale sellise suundumusega, suuremast osast aga on saanud geid elu jooksul.
Terve mõistus ütleb, et ühe inimese isikuvabadus lõpeb seal, kus algab teise inimese isikuvabadus. Seda mõtet edasi arendades võib öelda, et geide ja lesbide isikuvabadus lõpeb seal, kus algab traditsiooniliste perekondade vabadus kasvatada oma lapsi vastavalt oma veendumustele.
Kas meil on tarvis korraldada rahvusvahelises mastaabis üritust LGBT õiguste teemal? Kui palju on meil Eestis geisid? Millal toimus viimane geiparaad ja kui palju inimesi sellest osa võttis? Isegi Google’i abil on raske selle kohta infot leida. Kui paljud neist kannatavad tagakiusamise all? Miks ei tegelda selliste juhtumitega ükshaaval ja eraldi?

Kordame veelkord, et me oleme homoviha vastu. Kuid me ei soovi, et meie riigis läheksid sajad tuhanded dollarid sellele, et sisendada meie lastesse veendumust, nagu oleks hälbelisus normaalne. See tähendaks mõistete asendamist, mis pöörab noorte inimeste maailma jalgadelt pea peale. Me oleme vastu sellele, et seksuaalvähemuste õiguste teemat kunstlikult suureks puhutakse.
Meie riigis võivad järgmisel aastal enam kui 400 talumajapidamist pankrotistuda, rahvaarv väheneb, meie riiki on paigutatud hambuni relvastatud NATO väeüksused. Aga meie korraldame LGBT teemalisi seminare. Kas pole veider? Arvame, et meil kõigil tasub neile küsimustele mõelda, hoolikalt mõelda. Ka teil, härra minister. Sest ju ka teie lapsed hakkavad selles ühiskonnas elama!

Allikas: http://uueduudised.ee/mtu-eesti-vanemad-avalik-poordumine-jurgen-ligi-poole/

3 kommentaari:

Anonüümne 22. oktoober 2015, kell 10:32  

Väga ilus!

Anonüümne 23. oktoober 2015, kell 20:06  

Kas mitte "Mõtleme taas" saates ei mainitud Tallinna Tehnikaülikooli ühes hoones pesitsevate pagulaste olemasolu,ja et nad pole tudengid? Kas tõesti aastaid müürivendade juhitud tähtis kool on saamas migrandipumbaks?Samas on kuulda ühiselamukohtade suurest nõudlusest.Kas ei pane imestama, et miljoniline rahvas ei saa lahti kahjuritest, kes hävitavad meie iseolemist?

Anonüümne 26. oktoober 2015, kell 22:21  

Räägite siin kultuuri ja rahvuse säilitamisest, ignoreerides asjaolu, et Te tõenäoliselt ei soovi, et kesk-aegne kultuur Eestis koos oma piinakambrite ja avalike poomistega nii väga säiliks. Ka ei näi tesoovivat eestlaste sigimist aafriklaste kombel, mõistes, et iga lapse kasvatamine millekski enamaks kui valitsuse odav-tööjõuks ja kahurilihaks eeldab saksa mõistes "põhjalikku lastetuba", haridust, õpetust, sõltumata sellest, kas seda haridust antakse ülikoolis või saksamaa kombel perefirmas õpipoisina töötades.


Selles valguses Teie teksti vaadates Te ei seisa kultuuri ja rahvuse säilimise eest, vaid soovite õnnelikke ja tarku eestlasi. Miks peaks need õnnelikud ja targad eestlased omama kogu elu jooksul vaid ühte seksuaalpartnerit, ühte armastatut ja vältima oma tubli perekonnaelu kõrvalt värvikamat seksuaalelu, lisades vastassoolistele seksuaalsuhetele, kellega lapsi tehakse, ka omasoolisi seksuaalsuhteid?


Veider. Minu meelest räägite Te siin atiklis iseendale vastu. Vist on tegu natsionalistliku rumalusega, stiilis, et neonatsid pole kunagi just kõige taibukamad tegelased olnud.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP