RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 27. oktoober 2015

MATTI ILVES: ROOTSI ISIS TEATAS, ET MEIL SAAB OLEMA ESIMENE KALIFAAT EUROOPAS

See on muidugi Rootsi ISISe revolutsiooniline ja propagandistlik teade, kuid hoolimata sellst on see levinud juba maailmas. Sellest on teatanud Christian Today, Dagens Nyheter, American Breitbart, Daily Star ja teised väljaanded.

Teatele lisaks on käimas juba elanike mõjutamine. Ühele pitsarestorani seinale oli kirjutatud teada: "Parandage meelt või võite surra", koos ISISe sümbolitega. Samuti on ühe kristlaste omanduses olevale ettevõtte seinale kirjutatud araabikeelne teade, täpselt selline, nagu Lähis-Idas ISISe valdustes olevatel aladel, millega tähistatakse kiristlaste kodusid ja nende kuulumist tagakiusetud usku jne.

See näitab, et koos islamiusulistega on Rootsi imbunud ka terroristid ja mine sa tea, sellest osariigist võibki saada esimene islamikalifaat Euroopa Liidus.

Kasutatud allikas: http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaa/ruotsin_isis_viestit_uutisissa_kalifaatti_on_taalla-42186
_____________
P.S. Täna teatas "Vikerraadio", et meil tehakse kiiruga propagandistlik koostööfilm "Purjetamine vabadusse". Seda eelkõige selleks, et muuta eestlaste suhtumist neegritest ja araablastest immigrantidesse soodsamaks. Tekitada meis teatav süütunne ja näidata, et ka meie oleme kunagi olnud immigrandid.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP