RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 21. oktoober 2015

MATTI ILVES: MARINE LE PEN´I VASTU ALGATATI KOHTUASI

Marine Le Pen´i (FNi esinaine) vastu algatati Prantsusmaal kohtuasi rassivaenu õhutamises. Kasutatakse tema viie aastatagust ütlemist, et tänevatel palvetavad islamiusulised on maa okupeerinud nagu natsid. Sellise märkuse tegi ta partei ringreisi ajal Lyonis 2010.
M. Le Pen on ise ütlnud telekanalile "Europa 1", et "Skandaalne on teda vastutusele võtta poliitiliste vaadete avaldamise eest, sest riigis kehtib sõnavabadus."

Marine Le Pen on saanud kutse ilmuda kohtusse eile, 20. oktoobril. Karistus rassiviha õhutamise eest Prantsusmaal on kuni aasta vangistust ja 45 000 € trahvi. Kaasa mängib selles farsis ka Euroopa Parlament, kus võeti Le Penilt saadikupuutumatus juba 2013 aasta juulis, see võimaldas eeluurimise avada. Septembris 2014 tatas Prantsuse prokuratuur, et Marine Le Pen saadetakse kohtu ette.

Le Pen´i asetäitja, Florian Philippot reageeris vihaselt Twitteris: "Ainsad keda tuleks saata kohtusse on need, kes lubavad palvetada tänaval, mis on ebaseaduslk ja vastuolus põhisesdusega ning ilmaliku riigi põhimõtetega."
Philippot süüdistas Prantsuse ametiasutusi, sest need üritavad määrida Le Pen´i enne piirkondlikue valimisi, mis toimuvad juba selle aasta detsembris.

Samuti usun, et selle kohtuasjaga püütakse kahandada Marine Le Pen´i populaarsust järgmistel presidenivalimistel, mis toimuvad 2017. aasta aprilli lõpus ja mai alguses. Arvasin, et M. LE Pen mõrvatakse enne presidendivalimisi, kuid nüüd püütakse eesmärk saavutada märksa "demokraatlikumal" moel.

Aga ka sellega panevad valitusparteid mööda, sest isegi meie "Vikerraadio" arvas, et sellega võib Prantsusmaa Rahvarinde ja Le Pen´i populaarsus veelgi tõusta.

Kasutatud allikas: http://www.theguardian.com/world/2015/sep/22/marine-le-pen-faces-court-on-charge-of-inciting-racial-hatred
_____________
Lisan veel, et kõik eurobürokraadid on nüüd ärevil, sest Marine Le Pen on ainus poliitik, kes võib anda EL-ile surmahoobi, see käib nii, lugege SIIT.

2 kommentaari:

Anonüümne 21. oktoober 2015, kell 18:51  

PRANTSUSE PRESIDENT ON: François Hollane

Anonüümne 21. oktoober 2015, kell 19:19  

Ammu on aeg sellele Diktatuuri liidule lõpp teha,vaadake mis Usa-s toimub.BBC1-KKK:TheFight For White Supremacy.Ei saa tervet Maailma rassismis süüdistada,saab marxiste ja liberaale selles viha külvamises süüdistada.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP