RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 9. oktoober 2015

MATTI ILVES: HIINA VALMISTUB VÕITLUSEKS ISLAMIRIIGI VASTU JA OLUKORRAST SÜÜRIAS

Hiina laevade saabumisest Vahemerre kirjutasin SIIN. Venemaa ja Hiina paistavad olevat täis otsustavust, et hävitada Islamikalifaat, ISIS. Venelased on koondanud sõjatsooni peale lennuväe üksuse ka teatud arvul eriüksusi, nii et ei piirduta ainult õhurünnakutega. Ütlesin blogis juba varem, et USA õhurünnakutega ei ole võimalik ISISt hävitada.
Praegu on tähele pandud - lisaks laevadele, eesotsas lennukikandjaga - Hiina "Rahva Vabastusarmee" mitmete üksuste liikumist selles piirkonnas.
Need teated Lähis-Idast ja Hiina plaanidega liituda võitlusega ISISe vastu juba lähinädalatel pärinevad Süüria armee ametnikelt.
Tegelikult on mul täiesti ükskõik, kes selle maailmarahu ohustava, terroristliku ja barbaarse Islamikalifaadi hävitavad. Hea, kui seda teevad Venemaa ja Hiina koostöös. Sest lääneriikidest ei paista seal asja olevat, neile on see hirmus sõda tükati kasulik, sest on vallandanud põgenikevoo Euroopasse - ühtse segarassi loomine.
Küsimuse all on ka koostöös Süüria valitsusvägedega ja valitud presidendi Assad´iga (kes on palju mõõdukam, kui paljud tunnustatud Araabia riikide juhid. Assadi kukutamine tagaks Läänele juurdepääsu Süürias leitud suurele kogusele naftale, mida ei ole veel kasutusele võetud) ja seal rahu taastamine. Siis ehk väheneb ka immigrantide surve Euroopale.

Nüüd mõni sõna veel Süüria opositsioonist, keda Lääs üldiselt toetab. Alustuseks tuleb ütelda, et opositsioon pole sugugi nii ühtne nagu jälle viimasel ajal püütakse väita, vahepeal oli isegi lääneriikidel häbi, et toetatakse taolist opositsiooni, kus ülekaalu on saavutanud sõna otseses mõttes terroristid. Tegelikult koosneb see paljudest rühmitustest, on umbes 3 suuremat ja koguni 10 väiksemat rühmitust, kes vahel ühinevad ja vahel on lausa sõjaseisukorras. Selline on siis Süüria opositsiooni tegelik pale. Nüüd, kui Venemaa Islamikalifaadi vastu ja Süüria valitsusvägede poolel sekkus, siis sai otsekui nõiaväel Lääne meedias opositsioonist jälle ühtne jõud.
Olgu veel öelud, et valitsusväed on alustanud koos Vene toetusega õhust opositsioonivägedele pealetungi.
Kui võidaks nn. opositsioon, mida nüüd enam ei juhtu, ei tuleks Süürias veel pikka aega rahu, sest nad hakkavad kohe madistama omavahel.
Araabiariikide kohta peab ütlema, et läänedemokraatia viimine sinna on lootusetu ja võtab veel tublisti vähemalt mitusada aastat aega, võib-olla siis on need rahvad küpsed alles tõeliseks demokraatiaks.

Kasutatud allikas: http://www.britainfirst.org/china-preparing-to-team-up-with-russia-to-attack-islamic-state/

6 kommentaari:

Ivo Õunpuu 9. oktoober 2015, kell 13:34  

Niikaua kuni need maad on islamimaad, ei ole seal mingi demokraatia võimalik, välja arvatud puhtformaalsena, sest islam on oma olemuselt totalitaarne, absolutistlik ja vägivaldne. Iseasi on see, kas demokraatia on üldse midagi ihaldusväärset. Antiik-Kreeka rikkaliku poliitilise ajaloo üldistusena määratles Aristoteles demokraatia ühena negatiivsetest, st degenerantsetest ja kahjulikest valitsemisvormidest, mida ajalugu peale Antiik-Kreekat on ikka ja jälle näitlikult tõestanud. Peale demokraatia ja totalitaarsete valitsemisvormide on ka muid positiivsemaid, inimeste vabadusi austavaid ja soodustavaid valitsemisvorme, aga harimatud poolintelligendid ja demokratismi ideoloogiast seestunud ei taha alternatiividest kuuldagi.

Matti Ilves 9. oktoober 2015, kell 13:48  

Ivo, näiteks loe siit:
http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2011/09/milline-on-eestile-sobiv-riigikord.html

Anonüümne 9. oktoober 2015, kell 16:11  

islam on oma olemuselt fashistlik ideoloogia

Anonüümne 10. oktoober 2015, kell 09:38  

See pole mingi demokraatia, mida Läänes kummardatakse ja islamiriikidele peale surutakse. See on sulaselge silmakirjalik saatana sünagoogi poliitika. Pidu Läänes on lõppemas.

Anonüümne 12. oktoober 2015, kell 11:28  

Maskid on langenud ka silmakirjalikult lääne demokraatialt,mida tegelikkuses ei eksisteeri, on ka vaid väikeste klannide laiutamine

agentsteelz 15. oktoober 2015, kell 17:59  

Aga kuhu see hiina sul nüüd jäi? : ))))



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP