RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 14. oktoober 2015

Lahendused on olemas, lahendused on teada..., aga neid ei soovita kasutada!

Rootsi sõltumatu internetikülg Fria Tider 11. septembrist kirjutab:

Juba mõnda aega peatab Austraalia sõjavägi asüülitaotlejate paadid merel ja saadab nad sinna tagasi, kust nad on tulnud. Need, kelle päritolu pole võimalik kindlaks teha, viiakse põgenikelaagrisse Paapua Uus-Guineasse, kus nende asüülitaotlusi läbi vaadatakse. Austraalia valitsus on teinud kokkuleppe selliste riikide, nagu Paapua Uus-Guineaga ja Nauruga, et need vaesed riigid võtaksid asüülitaotlejaid vastu ajutistesse põgenikelaagreisse. Selle eesmärgiks on teha sisserändajatele selgeks, et pole mingit mõtet võtta ette ohtlikku merereisi Austraaliasse lootuses paremale elule. Ja kui nad saavadki asüüli, mis võib võtta aastaid, siis nad ei jõua ikkagi veel Austraaliasse, selle asemel Austraalia ostab neile alalise elamisloa Kambodžasse või Filipiinidele.

Alles 2013 jõustus selline terviklahendus, mis taotleb, et ükski paadipõgenik vaesest kolmandast maailmast ei saaks oma jalga tõsta Austraalia mandrile. Nad peetakse kinni ja viiakse tagasi sinna kolmandasse maailma, kust nad on tulnud, seni kuni nende asja uuritakse, kellel on tegelik põhjus saada asüüli, saavad elama asuda turvalisse kolmanda maailma riiki ja Austraalia maksab selle eest. Senini on seda juhtunud vaid 4 isikuga 600-st laagrisse paigutatust."

Blogile Rahvuslane" rootsi keelest koostas Jaan Hatto

Lisaks on pilt: Austraalia piiripolitsei teavitusbrošüürist, allikas sama: Fria Tider



5 kommentaari:

Anonüümne 14. oktoober 2015, kell 15:51  

Kuhu kadus "Lõpetage valgete genotsiid" eestikeelsete subtiitritega variant?

Matti Ilves 14. oktoober 2015, kell 19:01  

Mina ei ole seda kustutanud! YT-is on mitmeid variante videote kustutamiseks, esiteks võib seda teha üleslaadija ja teiseks nn. veebipolitsei.

Anonüümne 15. oktoober 2015, kell 02:30  

Kas oma arvutisse alla laetud videot ei saa siis hiljem taas netti laadida?

Matti Ilves 15. oktoober 2015, kell 13:26  

See pole arvutisse laetud! Rõhuva enamuse videoid saab otse YT-st, pole vaja arvutisse üldse laadida.

Anonüümne 15. oktoober 2015, kell 14:05  

Videosid, mis paljudes maades keelatud on, peab vist hakkama arvutisse laadima. Kes teab, millal ka meil ära keelavad. Ei ole ju poliitkorrektne multikulti suhtes.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP