RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 1. oktoober 2015

Kaitskem üheskoos perekonda: Jaak Urmeti selgitused nn vihaõhutajatest

Viimasel ajal meile euroopalike väärtuste ülla loosingi all uksest ja aknast sissemurdev sallivuseideoloogia näitab üha enam oma tegelikku nägu, mis on kõike muud kui kaunis.
End kirjanikuks nimetav Jaak Urmet selgitas ajalehele Pealinn, et nn vihaõhutajad poliitikud tuleks eemaldada poliitikast ja vihaõhutajad avaliku elu tegelased avalikust elust.
"Esimene samm võiks olla vestlus politseiametnikuga. Kui asi ei parane, siis teine samm on trahv ja kolmas vastavasse registrisse kandmine, mis keelab neil ühtlasi relva omamise ja Kaitseliitu kuulumise," loetles Urmet, "neljas samm peaks olema mõistlik järelemõtlemisaeg vangimajas."
Pole raske arvata, mis ühiskonnas juhtuma hakkaks, kui niisugused inimesed, nagu Jaak Urmet võimu enda kätte saaks. Arvata võib, et sarnaste ambitsioonidega isikuid on ka poliitikute seas, ent nood ei julge veel oma mõtteid nii avalikult lauale lüüa.
AGA KUI SEE EI OLE OHU MÄRK, SIIS MIS ON?
http://www.pealinn.ee/koik-uudised/jaak-urmet-vihaohutajad-peaksid-saama-trahvi-ja-istuma-vangis-n152917

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 1. oktoober 2015, kell 16:50  

Jaak Urmet on veel lahja sokk.Varsti Isise pabulas massid kohal.Isis lõikab kohe pea maha kui koraani salme peast ei tea.Huvitav kui kiiresti Toompea õhku lastakse kui suurem isise mass kohal?Need elukad tahavad ju ise valitseda.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP