RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 4. oktoober 2015

Iseseisvus ja elujõud



Eesti, Läti ja Leedu meestel on kõige elujõulisemad ja tervemad seemnerakud terves Euroopas (30 % saksa paaridest on sigimatud). Miks? Eestis on keskmiselt puhtam looduskeskkond, toit, vesi ja õhk terves Euroopas. Näiteks Londonis toodetakse heitvetest joogivett. Eestis on mets ja Euroopa Liidus seda praktiliselt ei ole. Eestis on kasutatud suhteliselt vähe vaktsineerimist, tablette, mis põhjustavad immuunsussüsteemi nõrgenemist, plastmassi (suurendab naissuguhormoonide hulka meestel), mikrolaineid kiirgavat mikrolaineahjusid, mobiiltelefone (nurisünnituste suurenemine; mobiiltelefoni buum ei ole veel eestlase tervisele suurt mõju avaldanud). Ehk sisuliselt on eestlased looduslähedasemad ja tarbivad enam looduse ja Taara (või kuidas keegi soovib jumalat nimetada) „toodangut”.

Eestlasel on Soome järel kõige rohkem maad ühe inimese kohta terves Euroopas (pindalalt sama suures Hollandis elab 16 miljonit inimest). Eestimaa hõreda asustuse üheks põhjuseks pean elujõudu ja võõramaalaste vaikivat eiramist. Seega me oleme rikkad. Eelnevad on eestlusele rammu lisavad sõnumid. Mis see kõik siia puutub, küsite. Looduses on igal isendil oma leviala, igal liigil ja rahval oma territoorium. 

Territooriumi jagaksin:
1.      füüsiliseks territooriumiks on maa, ettevõtted, elumajad, kohaliku ja riigivalitsushooned (s.h. koolid, haiglad jne.);
2.      vaimseks ehk kultuuriliseks, võib öelda ka ideoloogiliseks territooriumiks on eesti keel, kultuur, perekond, (taara)usk, laul, tants, moraalsed, vaimsed väärtused, traditsioonid jne.

Maailmas ei ole rahvaste sõprust – on huvid. Huviks on riikide, ettevõtete (firmade) mõju ehk territooriumi laiendamine või vähemalt säilitamine. Eestlase ja eestluse huvi on seega eelkõige olemasoleva säilitamine. Muutus ei ole eesmärk omaette. Seega välisfirmade, välisriikide huvi on oma mõju ehk territooriumi suurendamine Eestis. Selleks kasutatakse ajatut mustlase hobusekauplemise taktikat ja vastavalt sellele kas mustlane ostab või müüb hobust, kiidetakse hobust taevani või küsitakse müüjalt, palju ta selle „kitseroju” eest tahab?

Tänapäeval on taktika sama, kuid strateegia peenem. Peale võõramaalaste endi kasutatakse territooriumide vallutamisel vasalle (rahaliselt huvitatud poliitik või ettevõtja-importöör), inimeste ihasid ja oma ideoloogia levitamist vasallide ja meedia kaudu. Enamus järgnevatest väidetest on valed ja osad on pooltõed:
·        Eesti on liiga väike, riik (eesti rahvas) on halb peremees.
·        Lääne kaup on kvaliteetsem kui Eesti oma.
·        Eestlased on paganad, lääne või ida kultuur ja usud on õigemad kui eestlase loodususk.
·        Euroopa Liit annab meile raha, suurendab julgeolekut.
·        Lõpetab viletsuse, toob meile euronormidega puhta õhu ja vee, likvideerib kuritegevuse.
·        Investeeringud loovad töökohti (justkui tööpuudus väheneks, aga vastupidi).
·        Globaliseerumine on paratamatu, internet ja erastamine tagavad Eestile arengu.
·        Eestis on madal iive, seetõttu peaksime Saksamaalt tööjõudu sisse tooma (aga meie enda tööpuudus on 15 %!?).
·        Narva elektrijaamad on hunnik vanarauda jne.

Euroopa Liidu eduaruandest võime lugeda: arenete päris hästi (loe: loobute oma territooriumist päris kiiresti, valdkonnad kus liiga aeglaselt loobute, pälvivad kriitikat). Kõigi nende väidete pragmaatiline eesmärk on leida koht meie teadvuses ehk vallutada kõigepealt eestlaste vaimne territoorium ehk teha meile ideoloogiliselt selgeks, kui „kasulik, vajalik ja õige” on eestlaste füüsilisest territooriumist loobumine meile endile.
Eelneva tulemusena on võõrastele müüdud 90 % Eesti ettevõtetest, pangad, meedia (mistõttu on väga raske eestlust hoidvat ideoloogiat inimesteni viia), infrastruktuur, suur osa heast põllu ja metsamaast ning rannast. Suur osa teadust tehakse inglise keeles, võõramaalastele Eestis on tehtud suuri järeleandmisi eesti keele arvelt, Eesti kultuur on alarahastatud. Võõramaalaste kontrolli all on allmaailm (vene keelt rääkiv vähemus) ja Eesti valitsus (Euroopa Liidu seaduste ülimuslikkus Eesti seaduste üle).

Ühiskonnas toimuvate muutuste kiirus on oluline põhjus Eestimaa muredele. Veel olulisem on aga, et enamuses on rahvusele negatiivsed muutused. EESTLASED ON LIIGA KIIRESTI LOOBUNUD JA LOOBUMAS OMA VAIMSEST JA FÜÜSILISEST TERRITOORIMIST ja see põhjustab enesehinnangu langust, noorte migratsiooni läände, enesetappe, lootusetust, depressiooni, frustratsiooni jne. Selleks et turumajandus funktsioneeriks, ei ole vaja ettevõtteid, maad, metsa võõramaalastele müüa. Kahjulik on isiku ja eestluse allasurumine lääneliku edu ja tarbimiskultuse levitamise (ehk pehme ajuloputuse) abil. Eestlust kui ideoloogiat on vaja meile endile, et „õigustada” oma olemasolu ja peremeheks olekut Eestimaal.
Kõige kahjulikum on aga aususe devalveerumine. Tulumaksuvabastuse abi Hansapangale, Telekomile jt. suurfirmadele miljardite kinkimine ja geenivaramu projektile rahva rahast miljardite kulutamine on mõttetu, kui 45-57 % eestimaalastest elab alla vaesuse piir, sest kõigepealt on vaja rahuldada rahva baasvajadused – söök, jook, katus pea-kohal, laialtlevinud haiguste ravi, töökohtade loomine ja rahva edasikestmise tagamine kõigepealt. Seega on vaja väärtustada meid endid, eestlust ja maad, nagu alguses sai öeldud, sest oleme seda väärt!

ARGO LOO
Autor on rahvusvaheliste suhete magister.
Kirjutis on pärit kogumikust „Ei? Jaa? – euroväitluse alused” (Liikumine Ei Euroopa Liidule, Tallinn 2001). Ilmunud ka Rahvuslaste Tallinna Klubi ajalehe „Rahvuslik Teataja” 17. numbris (aprill-mai 2013) rubriigis „Vaimuvara”.
___________________
 „Rahvusliku Teataja” omandamisest huvitatuil – ka tellijail! – tasub ühendust võtta e-aadressil tellimine@rahvuslasteklubi.org või lehe piirkondlike levijuhtidega.

Levijuhid:

Põhja-Eestis:

Johanna Ranne
E-post: johanna.ranne.armane@gmail.com
Mobiil: 59037103

Lõuna-Eestis:

Osvald Sasko
Mobiil: 55542270

Lääne- ja Kesk-Eestis

Jaan Hatto
E-post: stuvsta@hot.ee
Mobiil: 51903374

Levijuhtidelt saab ka varasemaid lehenumbreid. Üksiknumbri hind on üks euro.

„Rahvuslik Teataja” ilmub alates 2011. aasta juuli lõpust.

1 kommentaari:

Anonüümne 4. oktoober 2015, kell 13:49  

Et Eestis on madal iive ja peaks immigrante tööjõuna sisse tooma - see mõte meeldib hullupööra globaliseerimiseusku ärimeestele, tööjõu puudust Eestis ei ole, lihtsalt ettevõtja puudub huvi maksta kohalikele head palka, kui ta võiks odavaid immigrante kasutades (ja eestlasi tööta jättes) palju suurema kasumi endale teenida.

Ettevõtjad räägivad tööjõupuudusest, aga nad vaikivad maha, et probleemi saaks koheselt lahendatud, kui palka tõsta sama kõrgeks, kui see on Soomes või Rootsis. Siis voogaks tööjõud iseenesest (eriti eestased, kes Soomes) nende firmadesse.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP