RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 26. oktoober 2015

Eurokomissarid soovivad "rassismivastasuse" sildi all Eestis oma föderaalset ideoloogiat peale suruda

Kõik, kes vähegi Euroopa siseelust midagi mõikavad need teavad, et siinset elu valitsevad liberaal-sotsialistlikud vaated, liikumine föderaliseerimise poole ja teadlik suundumus rahvuslike ning riiklike eripärade hävitamise suunas.

Enamgi veel! Kasutades klassikalist sõnamaagiat ja mõistetega hämamist loovad eurovalitsejad siin vaimset keskkonda, kus demokraatia, õigluse ning hoolivuse sildi all surutakse tegelikult maha kesksesse sotsialistlikusse ideoloogiasse mittemahtuvaid arusaamu, sõnavabadust ja demokraatiat.
Euroliidus on normaalne, et enamuse tahtest ülesõitmine on alati lubatud, kui enamus on mingil põhjusel vastu keskselt toetatavale liberaalsotsialistlikule maailmavaatele. Pole ka midagi imestamisväärset, et europoliitika eesotsas viivad direktiive ellu komisjonid, mille liikmete klassikaline nimetus on teatavasti komissarid. Vene revolutsiooni ajal me rahvas sai hästi tundma komisaride nuuti. Siis oli see me rahva tahte vastaselt ning vägivallaga meie rahva suunas plaksuv. Nüüd aga vihiseb eurokomissaride nuut meie rahva ja riigi vastu, siin valitsevate tavade ja arusaamade vastu plaksuva vilinaga justkui "vabatahtliku" valiku tulemusena.
 
Loll saab kirikuski peksa, ütleb vanasõna. Meie kirikuks täna on Euroliit.
Seda olukorda väärata või muuta on aga äärmiselt raske seni, kuni meie riiki reaalselt valitsevad isikud, kes annaksid kõikvõimalikud valitsushoovad parema meelega Brüsselisse, kui neid enda käes hoida ja/või kingivad agressiivsele ning meid okupeerivale idanaabrile tohutus väärtuses meie rahva ja riigi vara, devalveerides sellel teel esivanemate verega kättevõidetud riigi väärtust ning territoriaalset terviklikkust. Endal jõudu, mõtteid, tahet ega väärukust ju pole.

Kui valitsust ei huvita tema enda riik ja rahvas, siis on tõesti väga raske midagi muuta. Ühelt poolt me kaotame üha enam iseseisvust, riiklikku otsustamisõigust ja rahvuslikku suveräänsust, teisalt me kaotame riiklikku eneseväärikust ja vara ning lõppkokkuvõttes - me ühineme üleeuroopalise suitsiidkampaaniaga Euroopa rahvaste hävitamiseks.
Mida me oma lastele ütleme?
Mina ei tea. Ja kas sellele mõtlemisel ka mõtet on, sest riigikogu poolt seadustatud uut tüüpi kooselust lapsi sündida niikuinii ei saa, isegi kui väga tahaks - loodus ei luba. Ent minu poolt hetkel maha öeldu on "progressiivsest" arusaamast lähtuvalt ning uuskeele sõnastiku kohaselt vihakõne ja suisa keelatud.
 
KOMMENTAAR:
Paul Puustusmaa
EKRE volikogu esimees

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP