RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 4. jaanuar 2015

Sinise Äratuse aktivistid kandideerivad EKRE nimekirjas parlamenti

Pressiteade
3.01.2015

Konservatiivse Rahvaerakonna noorteliikumine Sinine Äratus on erakonna valimisnimekirja täiendanud mitme aktivistiga. Nii on Sinise Äratuse esimees Jaak Madison konservatiivide esinumbriks Järva- ja Viljandimaal, noorteühenduse ideoloog Ruuben Kaalep aga kandideerib Tartu linnas. Tartus kandideerib teinegi noorteliikumise aktivist Randon Värsi.
Haaberstil, Kristiines ja Põhja-Tallinnas kandideerivad Nele Valgepea ja Maret Jõgi. Harju- ja Raplamaal kandideerib noor rahvuslane Taavi Tapu, Lääne-Virumaal aga aktiivsed patrioodid Kristjan Siimson ja Tanel Liiva. Tartu- ja Jõgevamaal kandideerib Sinise Äratuse üks asutajaliikmeid Timo Avi.
“Sinise Äratuse aktivistide poolt on võimalik hääletada pooltes valimisringkondades,” kommenteerib Jaak Madison. “Meie noored on tulihingelised patrioodid, kelle sõna Riigikogus aitaks raputada liberalismist läbiimbunud võimukoridore ja tuua neisse etnilise rahvusluse värskendavat hingust. Usun, et igal multikultilembesel sotsialistil tasub meid karta.”
Sinine Äratus on Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna noortekogu põhjal loodud liikumine, mille eesmärk on eestlaste rahvustunde taasäratamine ja eestimeelse poliitika kehtestamine. Sinisesse Äratusse kuulub ligi viiskümmend noort, kes varem on protestinud näiteks euro võlakriisi kinnimaksmise ja piirilepingu vastu.
Lisainfo:
Jaak Madison
5817 1349

Allikas: http://www.ekre.ee/sinise-aratuse-aktivistid-kandideerivad-ekre-nimekirjas-parlamenti/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP