RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 6. oktoober 2014

MATTI ILVES: FOTOD SUURMEELEAVALDUSELT

SAPTK`i KORRALDATUD MEELEAVALDUS TRADITSIOONILISE PEREKONNA JA DEMOKRAATIA KAITSEKS

Meeleavaldus (05.oktoober 2014) õnnestus hästi ja rahvast oli kohal üllatavalt palju, tipphekel 4000...5000. Küsisin seda mitmelt kogenud inimeselt ja doktor Rein Koch arvutas selle lausa matemaatiliselt välja. Meie kartellimeedia oli "tasemel", sest "Vikerraadio" teatas, et inimesi oli meeleavaldusele tulnud tuhatkond ja 18:30-ne AK ei teatanud üldse osavõtjate arvu, nii oli kõige kindlam, sest viimasel ajal Eestis korraldatud protestid on olnud õige väikearvulised - suurim vast tuhatkond inimest, tavaliselt vaid nõnikümmend kuni mõnisada.


Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik korraldas ka palvuse  traditsioonilise perekonna kaitseks Nevski katedraali trepil, enne suurmeeleavalduse algust.
_________________
P.S.  Kohale oli kontvõõrastena tulnud heal juhul paarkümmed homoseksuaali vikerkaare lipu all ja nendele kaasatundjut, peab ütlema, et nad käitusid vaikselt, lausa hirmunult ja hoidusid katedraali lähedusse, selle vasakpoolsesse külge. Naljakas on see, et isegi 20. inimese kokkusaamine oli homodel raske, sest miks muidu olid nende hulgas välismaalased eestikeelsete plakatitega? Riigimeedia osutas neile loomulikult suurt tähelepanu.


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP