RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 26. aprill 2014

MATTI ILVES: SALLIVUSELE PÜHENDATUD KONVERENTS USA-s LÕPPES PEKSMISTEGA!

Kunagi ma kirjutasin, et Euroopa feministid on hullunud (SIIN), kuid hullemad on veel USA naisõiguslased ja "sallivuslased".

Diversiteedile ja sallivusele pühendatud konverents USA-s lõppes juba esimesel õhtul osavõtjate vahelise vägivallatsemise ja peksmistega.
Keegi ei oleks seda võinud ennustada, et õilsatel eesmaärkidel kokku kutsutud konverents, mis pidi kestma neli päeva, tuleb lõpetada juba esimesel õhtul. Kohale kutsuti politsei ja raskustega õnnestus vägivald peatada ja konverents laiali saata. Ameerika "progressiivne üldsus" ei suuda sellest kuidagi aru saada, kuidas ei suudeta vastu võtta maailmavaadet, kus  tunnistatakse igasugust mitmekesisust: rassilist, seksuaalset ja religiooset kui olemuselt igati võrdset.

Tennesee osariigis Nashville´s said kokku edumeelsed anti-rassistid, feministid, LGBT(lespid, geid, biseksuaalid ja transseksuaalid) õiguste eest võitlejad, kodanikuõiguste aktivistid ning usu vähemusgruppide esindajad, moslemid ja humanistlikud juudid. Eesmärk oli näidata maailmale, et rahumeelne kooseksisteerimine ja tolerantsus on võimalik ja viib parema, turvalisema ja valgustatud maailma poole kõigile.

Konverentisl hiilgas "sallivusega" eriti feministide peaesineja Adriana Loeb-Horowitz, ta alustas oma esinemist märkides, et nii kaua kui mehed on olemas on nad alati rõhutud naisi. Pakkudes ka probleemile lahenduse, soovitas ta meessoo kaotamist kohustulike kastreerimiste läbi ja kastreerimata meeste vangistamist jne, samasuguses võikas stiilis. Loeb-Horowitz lõpetas ettekande sellega, et inimsugu peaks koosnema ainult naistest ja paljunemine viidaks läbi kas kloonimise teel või kunstlikku viljastamist kasutades, siis selline maailm oleks märksa parem koht elamiseks.
Selliseid äärmuslikke kõnesid oli veel teisigi ja kentsaksas on see, et need kõlasid immigrantide poolt moodustatud riigis, väidetavalt demokraatlikus USA-s. Mis saaks sellise koosseisuga konverentside puhul veel rahvusriikides?

Ka meie homoseksuaalide õiguste eest võitlejad näitavad sallivuse asemel üles äärmist sallimatust ja suruvad ühiskonnale enda arvamusi õukonnameedia (teisitimõtlejatele sõna ei anta) ja reeturpoliitikuid kasutades (neid on rõhuv enamus) seadusandluse abil peale.

Kasutatud allikas: http://diversitychronicle.wordpress.com/2014/03/13/diversity-conference-shut-down-amid-shocking-violence/
________________
Läänemaailmas on sallivus läinud juba nii suureks, et "oma õidusi" on asunud nõudma ka tõelised värdjad, lugege SIIT ja SIIT.

2 kommentaari:

Anonüümne 26. aprill 2014, kell 15:04  

Aitäh tõe eest võitlejatele. See on suurim mida üks inimlaps võib teha.

Anonüümne 27. aprill 2014, kell 16:05  

Enne loe, siis tsiteeri.
http://diversitychronicle.wordpress.com/disclaimer/



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP