RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 8. oktoober 2012

VEIKO RÄMMEL: TÄNA STREIK LAIENES MAAKONDADESSE, KUID ENDISELT EI TUNNISTATA, ET KUNINGAS ON ALASTI!

Streigi laienemise uudis ei ole mõistagi hea, kuid tegemist on paratamatu arenguga. Asjapulgad, kes peavad tööandjate poolt läbirääkimisi ei soovi mõista peamist.

Palk on mõistagi oluline, kuid antud situatsioonis ei ole tegu peamisega. Peamine on ebalegitiimne valitsusvõim, kes ei tule oma tööga toime ja ei hakkagi tulema,  sest tegu ei ole seadusliku võimuga. Me võime leida tervishoidu raha juurde, kuid see kulub (raisatakse) samamoodi kui varem, sest tööd ei suudeta korraldada. Igasugused ajutised lahendused, millega Pevkur ja valitsus täna tegelevad on vaid seda, mida nad on, ajutised lahendused.
Me vajame radikaalset riigireformi, mis tõeliselt päästaks olukorra, kuigi ka see saab raske olema, sest olukord on hullult käest ära. Ega meedikud ainukesed ei ole, järjekorras päästjad, politsei, sõjavägi, sotsiaalsüsteem jne. Erakorralised OTSEVALIMISED on ainuke lahendus, sest vaid see tagab legitiimse võimu. Streik tuleb kiiremas korras kasvatada üldstreigiks, see sunniks valitsuse taganema. Kus te olete transporditöötajad, energeetikud jne? Paistab, et reformikommunistid enne ei lahku, kui riik on kaoses.
 
___________________
Täna teatas ka Haiglate Liit, et läbirääkimiste laua taha peab tulema ka seni kõrvalehoidnud valitsus, sest probleeme pole võimalik ilma valitsuse esindajata lahendada.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP