RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 6. august 2012

VEIKO RÄMMEL: KOHE NÄHA, ET VANAD SÕBRAD

Ain Seppik, Savisaare endine võitluskaaslane oletab Delfis, et seekord on õiguskaitseorganid sattunud peale millegile, mis Savisaarele üliohtlik. Miks muidu Edgar Kesknädalas avaldatud intervjuus Seppiku nime korduvalt mainib. Ma usun, et Seppik on Edgar Esimese käitumismaneeridega kursis ja oskab ridade vahelt paljut välja lugeda.
Isiklikult ei kannata ma ei Savisaart ega ka Keskerakonda ja pean mõlemat eestluse vaenlasteks. Kuid siin on tänasel päeval üks aga. Valitsuspartei Reformierakond koos IRL-ga on skandaalide keskmes, kusjuures samal ajal üritatakse läbi suruda ESM-i. Ilmselt on võetud tähelepanu kõrvalejuhtimiseks kasutusele vana taktika., materdame Savisaart. Härrased seltsimehed, see ei tööta enam. Muidugi ei kahtle keegi Savisaare põrsatempudes, kuid REF-i ja Ansipi omad on täna riikluse seisukohast ohtlikumad. Neid aga nagu eriti ei taheta uurida, silvergate uurimine venib nagu täi mööda märga kõhtu ning justiitsministeeriumi juhib kriminaalkuriteo kahtlusega minister Kristen Michal, siseministeeriumi eesotsas on aga elamislubade afääri segatud Ken Martin Vaher. Kõnekad faktid, kas pole? Peaminister jt REF-i juhtfiguurid räägivad süütuse presumptsioonist. Tule taevas appi, poole väiksemate asjade pärast on tagasi astutud või vähemalt uurimise ajaks taandutud. Seda igal pool mujal, kuid mitte Ansipi juhitavas Eestis, kus valitseb parlamendiparteide (neli) diktatuur.
Seppiku sõnavõtt tundub  ülimalt kahtlane. Tuletan meelde, tegu on nõuka aja kohtunikuga, kes poliitilistel põhjustel noorukeid kinnimajja saatis. Seda ta täna ei taha eriti meenutada. Ei ole välistatud, et mees on reformikommude poolt lihtlabaselt ülesostetud või ähvardati teda millegi ilmsikstulekuga, kui mees ei tee nii nagu päikesekuningas Ansip soovib.. Sellistel inimestel ei ole ju ei au- ega häbitunnet, eetikast rääkimata.
Igal juhul on lugu ülimalt kahtlane. Endiste fanaatiliste keskerakondlaste muutumisse ei ole võimalik uskuda, see ei ole kooskõlas loogikaga.
Kaanefoto
Tänasel päeval on olulisem takistada ESM-i vastuvõtmist ja lisaks sundida Ansip koos oma valitsusega lahkuma. Vaja on kehtestada otsedemokraatia ja otsevalimised. Esimest on ainsa parteina nõudnud EKRE ja otsevalimiste teostumiseks kogub allkirju petitsioonile Vabade Kodanike Ühendus MTÜ. Ei tohi  lubada ennast enam reformikommunistidel lollitada.
lugupeetud kaasmaalased, rahvuskaaslased, meil ei ole enam palju aega, hakkame vastu, andke oma toetusallkirjad nii otsevalimiste toetuseks, kui ka ESM-i referendumile saatmiseks. Poliitik ja poliitika peab olema aus ning aateline, mitte ainult näima sellisena.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP