RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 15. august 2012

VEIKO RÄMMEL: ALLA ANDA EI TOHI, SEDA EI ANDESTAKS MEILE EI AJALUGU, JUMAL EGA LAPSED!

Kas meil, tänastel teisitimõtlejatel on õigus alla anda? Tunnistan ausalt, aeg  ajalt on selline tahtmine küll. Arvestades meie rahva apaatsust ja mittehoolimist oma saatusest. Mõni nimetaks seda ilmselt apoliitilisuseks. Kaua sa ikka tuuleveskitega võitled?
Endiste kommpartei funktsionääride, tänaste Riigikogu saadikute, ja nende kasvatatud poliitbroilerite poolt on loodud seadusandlik aluspõhi, mis sisuliselt nende võimu jäädavalt kindlustab. Abiks ka Eesti suure meedia koondumine kahe-kolme suure rahvusvahelise kontserni kätte, kes "valitsejate" tahet truualamlikult täidavad. Tõsi, asi on jõudnud nii kaugele, et viimasel ajal on ka Postimehest lugeda võimu kritiseerivaid kirjutisi. Vähe, kuid siiski. Õhtuleht, mida sildistatakse kollaseks leheks on omaette ooper, seal on kriitilisi kirjutisi rohkem.
Meile, võimu kriitikutele,  on seni avatud vaid sotsiaalmeedia, kuniks sedagi. Olen enam kui kindel, et kõik võimude suhtes kriitilised kodanikud on organite pideva jälgimise all. Omaaegne KGB tunneks siirast kadedust meie organite "edusammude" üle.
Hetkel on päevapoliitika keskmes ESM, mis sisuliselt samasugune finantsjuutide instrument oma võimu säilitamiseks ja kasumite maksimeerimiseks nagu IMF.
Riikidelt ja rahvastelt on võetud iseotsustamise õigus ja antud see kavalate seadusandlike nippidega isehakanud eliidi kätte. Vaadates Eestit, siis tuleb kurvalt nentida, me ise lasime sellel toimuda ja isegi nüüd kui ESM ja EL meid sisuliselt poob, oleme sama ükskõiksed.
Midagi hakkab vist muutuma

On näha, et rahulolematus ühiskonnas kontsentreerub. Sellest kõnelevad Eestis 2012.a. toimunud ja toimuvad erinevad meeleavaldused, niipalju ei ole neid ühel aastal varasemalt olnud. Ka julgevad paljud "ametlikud arvamusliidrid" tulla välja võimu kritiseerivate kirjutistega. Meeleavaldusi on igalt elualalt, alustades õpetajate streigist, protestidest ESM-i vastu ja ACTA ja tudengite meeleavaldusteni välja. Aasta aga ei ole veel läbi.
Ma ei poolda rahutusi ja rev. Need ei lahenda tavaliselt olukorda vaid upitavad võimule uue kliki. Kuid tuleb tunnistada, et juhul kui valitsus jätkab endist joont on see paratamatu. Ma väidan seda toetudes ajaloole. Teate ju küll, .ei ole midagi uut siin päikese all.
Mida teha?

Olen arvamusel, et rahval on vaja võtta oma saatus enda kätte. Teostada saab seda vaid läbi otsedemokraatia, otsevalimiste. Tänased vastutustundetud politikaanidest RK-s ja valitsuses istujad tuleb otsustavalt kõrvale heita.
Valitsejad kardavad aga manipulatsioonidest vaba otsevalimiste süsteemi hullemini kuni vana saatan välku. Muidugi, nad kaotavad siis ju võimu ja peavad hakkama oma tegude eest vastust andma.
Tänane päevateema on ESM
Sellega ei tohi Eesti liituda, sest ESM hävitab meie  iseseisvuse lõplikult. Tulge siis kõik nagu üks mees miitingutele Tallinnas ja Tartus 30.08 kella 11.00 - 14.00.
Alla anda  ei tohi, seda ei andestaks meile ei ajalugu, Jumal ega lapsed.
KORRALDAGE KÕIKJAL ÜLE EESTI 30.08.2012.A. KELLA 11.00-14.00, AJAL KUI TOIMUB ESM-I II JA III LUGEMINE PROTESTIAKTSIOONE ESM-I VASTU VÕI VÕTKE OSA TALLINNAS JA TARTUS TOIMUVATEST PROTESTIMIITINGUTEST.

NÄITAME, ET OLEME VAPPER, TARK JA MEHINE RAHVAS JA ME EI LASE ENDAGA MANIPULEERIDA. 

http://www.youtube.com/watch?v=ah2oYWBbUBg
 
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP