RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 15. august 2012

Süsteem kukutatakse kokku ja rahvad orjastatakse

Nigel Farage - 15.08.2012


Euroopa Parlamendi konservatiivist liige Nigel Farage kõneles hiljuti sellest, mida ta nimetaks "tõeliselt dramaatiliseks panganduse kollapsiks". Hr Farage hoiatas, et selle kollapsi planeerijad soovivad orjastada ja vangistada rahvad nn Uude Korda ning kirjeldas olukorda "õudust-tekitavana".

Hr Farage selgitas: "Valitsustel ei ole julgust öelda inimestele, et me ei saa jätkata elamist harjumuspäraseks saanud viisil. Oleme ausa poliitika ajamisel sügavalt läbikukkunud, elades üle oma võimete, mistõttu seisame nüüd silmitsi sügava ja väga tõsise võlakriisiga."

Ta jätkas: "Nüüdseks on kõik otsustanud – Inglise Keskpank, Föderaalreserv, Euroopa Keskpank, kus töötavad väga terased inimesed, kes on juhtinud meid praeguse aja kriisi –, et lahenduseks on "kvantitatiivne leevendus". Nende valitud "lahenduseks" on trükkida raha juurde ja luua seeläbi võltsraha, püüdes niiviisi päästa meid jätkuvast kriisist."

"Minu arvamus, mis põhineb ajaloolisele perspektiivile, on et tegelikult toimub sel moel probleemi süvendamine."

"See tähendab, et teatud hetkel tulevikus – ehk kolme, ehk viie aasta pärast – leiab aset massiivne inflatsioon. Kui raha devalveeritakse – kui raha trükitakse juurde –, siis just see juhtub: massiivne inflatsioon. Ajalugu on seda kinnitanud õige palju kordi.

See, mis mind hirmutab, ei ole enam euro. Mind hirmutab pigem see tohutu võlakoorem ning tõsiasi, et sedavõrd paljud pangad on Läänes niisuguse mastaabiga hädas, mis võib tingida olukorra, kus valitsused ei ole enam lihtsalt võimelised neid maksumaksjate rahaga päästma – isegi, kui nad seda sooviksid. Seega kardan, et teatud hetkel tabab meid tõeliselt dramaatiline panganduse kollaps."

Rääkides Euroopas toimuvatest diskussioonidest seonduvalt Itaalia ja Hispaania intressidele ülempiiri seadmisega, selgitas hr Farage: "Rahanduslikust vaateviklist vaadatuna on tegemist koomilise situatsiooniga, kuna me teame, et see on üks ja seesama raha, mis võlakoorma katteks süsteemis ringi keerleb"

Kuid kogu loo kõige pahaendelisem aspekt seisneb tõsiasjas, et selliste meeste, nagu Itaalia peaminister Mario Monti ja minu vana hea sõber hr Herman von Rompuy, kavatsuseks on orjastada ja vangistada nende riikide rahvad oma "Uude Euroopa Korda".

See on tõsiselt hirmutav, sest lõppastmes toob see kaasa rahvahulkade mässu. See mäss saab olema vägivaldne ning käiku lastakse totaalne poliitiline ekstremism."

Rääkides kullast, ütles hr Farage: "Lühikeses perspektiivis, st mõne aasta lõikes, ei ole mul õrna aimugi, mis kulla hindadega toimub. Elame perioodil, mida iseloomustavad väga suured riskid. Seisame silmitsi üüratute probleemidega seonduvalt Lääne võlakoormaga ning pangandussüsteemi haprusega.

Võin vaid korrata seda, et igal vähegi taiplikul investoril peaks olema arvestatav osa oma portfellist investeeritud kulda. Ja kui asjad tõesti lähevad nii halvasti, nagu ma kardan, et nad lähevad, siis võib kulla hind oma uutes kõrgustes hakata inimesi lausa šokeerima."

Artikkel avaldati algselt portaalis One World Chronicle.
Allikas: http://www.decivitate.ee/?news_id=1176

3 kommentaari:

Anonüümne 15. august 2012, kell 11:56  

Kes on vähegi taiplik investor, sellel on portfelli kulda varutud juba 10 aastat tagasi! Nüüd on hilja. Kulla tipp oli 1900$ unts, hetkel 1650, aga tasub osta võibolla 1200-1300 juures. See kas tasub osta, sõltub jälle sellest mis parajasti maailmas toimub ehk teguritest. Muidugi ilmusid meil välja ala Adoneni Tavidi kullaspekuladndid just hiljuti püüdmaks jälle rahva hulgast rumalaid. Jõledalt omakasupüüdlikud on need vennad.

Metsamati

Matti Ilves 15. august 2012, kell 12:24  

Muidugi oleks kulda tulnud osta varem, kuid ka nüüd pole hilja. Olen kindel, et kulla hind tõuseb veel tunduvalt. € ja $ suur inflatsioon ootab meid ees.
Tähtis on see, et ostetud kuld tuleb müüa õigel ajal.

Anonüümne 15. august 2012, kell 12:59  

Tundub et tõerääkijat Farage üritati elimineerida.

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/ukip/8173447/Nigel-Farage-plane-crash-pilot-charged-with-threatening-to-kill-Ukip-leader.html

Hetkel lihtsalt kuld on liiga kallis ja täis õhku. Peab veel langema, et tasuks osta. Õige hind võiks olla 1300$. Aga mõni "investor" arvab et võiks osta juba 1550$-ga.

Kulda müüakse põhimõtteliselt siis kui inimesed on äkki üles ärganud, et raha kaotab väärtust ja on vaja kulda osta. Aga hilja. Tulevadki need kes näevad tuleviku ette ja müüvad 10 aastat tagasi ostetud kulla kallilt maha ja mis järgneb on väike mull ja suur langus.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP