RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 29. august 2012

Riigikogu peab ESM-i lepingu tagasi lükkama

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Pressiteade
Tallinn 29.08.12

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond kutsub kõiki riigikogu saadikuid kuulama oma mõistust ja südametunnistust ning hääletama neljapäevasel istungil Euroopa stabiilsusmehhanism maha. Ühtlasi kutsub Konservatiivne Rahvaerakond kõiki Eesti tuleviku ja rahva heaolu pärast hoolivaid inimesi liituma neljapäeval toimuva meeleavaldusega Toompea lossi ees, andmaks saadikutele julgust hääletada valitsuse vastu.
“Jürgen Ligi ja Andrus Ansipi sõnavõtud ei jäta mingit kahtepidi mõistmise võimalust, ESM on meie parlamentarismi hauakivi, tähendab meie põhiseadusliku korra lõplikku likvideerimist ja seob eesti maksumaksja järgnevateks aastakümneteks võõra võla orjusse, likvideerides võimaluse jõudsaks majanduskasvuks,” selgitab Konservatiivse Rahvaerakonna juhatuse liige ja neljapäevase meeleavalduse üks korraldajatest Martin Helme. “Riigikogu liikmed peaksid endale aru andma, et kui nad kiidavad ESM-i lepingu heaks on nad ise likvideerinud ära oma rolli täidesaatva võimu kontrollijana ja riigieelarve ning kaudselt ka maksude kehtestajana. Nad on end siis pannud samale pulgale 1940. aastal tegutsenud Riigivolikoguga, kelle otsustel olid samasuguse kaaluga tagajärjed.”
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond kutsub üles kõiki inimesi hoolimata argipäevast liituma kell 11 algava meeleavaldusega Toompea lossi ees, et avaldada protesti ESM-iga liitumise vastu ning mõjutada saadikuid nende otsuses. Neljapäevasel koosolekul esinevad sõnavõttudega erakonna esimees Margo Miljand, aseesimees Aivar Koitla, suursaadik Mart Helme, Saue linnapea Henn Põlluaas, majandusteadlane Paul Tammert, samuti Anti Poolamets Tallinna Rahvuslaste Klubist ning mitmed teised.
Lisainfo
Margo Miljand
56451368
Martin Helme
53300002
Allikas: http://www.ekre.ee/

3 kommentaari:

Anonüümne 29. august 2012, kell 13:25  

Kui ESM vastu võetakse,mida tehakse ilmselt kõigi teiste vastuseisust hoolimata,kuna "suur vend" nõuab seda. Siis saavad sellel olema väga kibedad tagajärjed, nii eesti rahvale kui ka riigi "eliidile".
On ju selge,et ühel hetkel lõpeb see üritus fiaskoga, targemad hoiavad sellest eemale, kuid kui meie riik peaks selle ESM tõttu kõrbema. Pole kedagi muud mõtet süüdistada ,kui neid kes alla kirjutasid.

Tänase uudise taustal,kus räägitakse ka leiva hinna tõusust, tuleb mulle pähe tahtmatult paraleel 18.sajandi prantsusmaa ja praeguse eesti vahel.

Matti Ilves 29. august 2012, kell 20:03  

Jah, põhimõtteliselt teiega nõus. Aga süüdistada saab kõiki kartellipoliitikuid, kes lepivad põhiseaduse vastase valimisseadusega ja tassisid meid ELu, teades hästi selle liidu olemust Maastrichti lepingust tulenevalt.

Anonüümne 30. august 2012, kell 17:35  

http://www.e24.ee/956356/riigikogu-kiitis-heaks-liitumise-esmiga
Nagu võis arvata,eesti salajane kabineti valitsus otsustas selle kõik jube ette ära,teised lambad vaid teesklesid kaasa.

Nüüd siis on loodud pretsedent ehk uus MRP on sündinud. Nüüd jälgige hoolega,mis edasi sündima hakkab.
Ei tahaks kõike ette rääkida,kuna ennustamine on tänamatu töö aga annan rahvale mõtteaineks, selle Steve Jacksoni kaartimängu kaarti,mille pealkiri on "tagasilöök".
http://seeker401.files.wordpress.com/2010/09/4b3689cae6e4a_25172b.jpg



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP