RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 22. august 2012

Eurosotsialismi päikese all lööb vasakpoolne äärmuslus üha rohkem vohama.

Aastakümneid Euroopas valitsenud inimnäoline sotsialism (sotsiaaldemokraatia) on oma vilju andmas.
Euroopa traditsioonilised juured on kidunud, konservatiivsed väärtused maha surutud ning asendatud hukuleviiva tolerantsi ja multikultiga.

Selle kahetsusväärse tõiga tunnusteks on võrdsete õiguste sildi all kultiveeritud õiguste prevaleerimine kohustuste üle ühiskonnas, moraalne laostumine, poliitiliste juhtide poolt evitav ühepäevapoliitika, populism, mõistete väänamine "poliitkorrektsuse" nimel ja sellest tulenev kahepalgelisus.

Kõik eelnev on esile kutsunud sotsiaalse ning pidevalt kasvava ebastabiilsus ühiskonnas, mida utsitab tagant omakorda jätkusuutmatu vasakpoolsuse vohamine poliitilises elus. Seda sama "umbrohtu" väetavad, majanduslikult "heaoluühiskonna" lippu lehvitades, sotsiaaldemokraatia vaimus valitsevate valitsuste ning pankade diilid, mis on sõlmitud raha tekitamiseks, et tagada üha janusemate sotsiaalsete heaoluprojektide iha rahuldamist nagu ka masside orjastamist "laenupuuridesse".

Paratamatult peab selline olukord viima sotsiaalsete plahvatusteni, kus veduriteks on äärmusvasakpoolsed jõud - sotsialistid, kommunistid ja natsionaalsotsialistid.

Ja seepärast ei pea me imestama, et Prantsusmaal on võimule tõusnud sotsialistid, et Kreekas pääsesid parlamenti natsionaalsotsialistid või, et Soomes pääses registrisse taas kommunistlik partei.

Rääkides Soomest

Tänased uudistenupud teatavad, et Kommunistlik Töörahvapartei - Rahu ja Sotsialismi eest on kantud uuesti Soome justiitsministeeriumis peetavasse erakondade registrisse, kus on nüüd 16 erakonda.

Kommunistlik partei on muutunud vaid aatelisest ühendusest jälle parteiks, kuna on kogunud nõutaval arvul pooldajaid. Partei langes erakondade registrist välja viimaste Eduskunna valimiste järel, olles saanud valimistel vaid 1575 häält. Registris püsimiseks peab erakond Eduskunna, kohalikel või europarlamendi valimistel vähemalt 5000 häält, vahendasid STT jt.

Partei on saanud kokku jälle 5000 pooldajakaarti ja kavatseb osaleda sügisel kohalike omavalitsuste valimistel. Partei esimees on 1997. aastast saadik Hannu Harju.

Rääkides Euroopast

Nüüd jääb vaid oodata, millal vasakäärmuslikud "vedurid" hakkavad ellu viima revolutsioone "ekspluataatorlike klasside" ellimineerimiseks.

Vaid veidrikud ja sinisilmsed inimesed loodavad inimnäoliste sotsialistide elik sotsiaaldemokraatide tugevusele ja suutlikusele selliseid plahvatusi ära hoida. Mingi aeg nad seda kindlasti suudavad. Kuid siis on ka nemad sunnitud oma võimu hoidmiseks kasutama radikaalsemaid teid või valima suisa agressiivse suuna nagu seda kord ajaloos on tehtud - siis kui vene sotsiaaldemokraatidest sai kommunistlik partei.

Järgnevat me (eestlased) teame.

Anar Rand
BHR

Allikas: http://bhr.balanss.ee/
________________________
Lugege lisaks ka SIIT.  

Nigel Farage - Euroopa Liidu olemusest ja tulevikust - eesti keelsed subtiitrid 

 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP