RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 9. juuni 2012

Bilderbergi grupi kokkutulek 2012 – 31. mai kuni 3. juuni

6. juuni 2012
Garri Kasparov: Bilderberg loodab alistada Venemaad
Üks ebatavalisem külaline 2012. aasta Bilderbergi kohtumisel oli ilmselt mitmekordne male maailmameister Garri Kasparov Venemaalt. Peale 2005. aastat kui Kasparov professionaalsest malest eemale tõmbus on temast saanud aktiivne president Putini vastane poliitik. Ta oli Ühinenud Kodanikerinde juht ning teda pakuti opositsiooni ühiskandidaadiks 2008. aasta presidendivalimistel. Kasparovit on Putini vastaste meeleavalduste korraldamis eest korduvalt arreteeritud.
Tegelikult on Kasparov lihtsalt üks läänemeelse opositsiooni nukuke. 1991. aastal autasustas Ameerika rahvusliku julgeoleku mõttekoda (täpsemalt Center for Security Policy – CSP) teda “Keeper of the Flame” auhinnaga. CSP on tüüpiline Ameerika neokonservatiivide kaitsepoliitika ajutrust, kuhu kuuluvad näiteks Cheney, Wolfowitz, Rumsfeld, Gingrich and Caspar Weinberger ning asutatud on see Frank Gaffney Jr. poolt Ameerika Uue Sajandi Projekti tarvis. Väidetavalt on Kasparov siiani organisatsiooniga seotud. Endine asepresident Dick Cheney, kes 8. augustil 2008 püüdis Lõuna-Osseetias tekkinud konflikti ära kasutades Venemaad suuremasse sõtta tõmmata, on samuti pärjatud “Keeper of the Flame” auhinnaga.
Peale Kasparovi vahistamist 2007. aasta meeleavaldusel, ütles Putin, kelle vastu meeting oli korraldatud, intervjuus TIME magazine-le: „Miks Hr Kasparov eelistas arreteerimisel rääkida inglise, mitte vene keeles? Kui poliitik edastab oma sõnumi pigem võõrriigi rahvale kui Venemaa inimestele, siis sellest võib nii mõndagi välja lugeda“. Selge on, et Kasparov kõneles inglise keels, kuna tema taga on Ameerika poliitilised huvigrupid ning tema vene rahvusest inimeste toetajaskond on tegelikult üsna väike.
Nüüd siis kohtus Kasparov kurikuulsate bilerberglastega, et arutada demokraatia tulevikku Venemaal, Hiinas ja Lähis-Idas. Kindlasti on see meelepärane Kasparovile ning hea võimalus Lääne globalistidele, kelle üheks välispoliitiliseks eesmärgiks ongi teatavasti oma võimu kehtestamine ka Venemaal. Saab näha, millised on järgmised käigud suurel malelaual.
Allikas

3. juuni 2012
Pilte Bilderbergi 2012. aasta kohtumisest:
Link 1     Link 2
Ja videod:
Link

1. juuni 2012
Võrreldes eelmiste aastatega on tänavuse Bilderbergi kohtumise turvameetmed ja politsei võtted karmimad. Kui näiteks 2011. aasta kohtumisel Šveitsis oli fotograafidel võimalik saabuvaid autosid pildistada, siis seekord on lood teisiti. We Are Change videost saab juhtunust üsna hea ülevaate.
Allikas: http://prison.planet.ee/index.html

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP