RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 13. juuli 2011

VEIKO RÄMMEL: AEG VALMISTUDA NATURAALMAJANDUSELE ÜLEMINEKUKS



Viimasel ajal levivad uudised viitavad üha enam globaalsele majanduskollapsile. Kui juba USA põhja läheb, siis....Põhjuseid ei ole muidugi vaja kaugelt otsida. Selleks on sionistidele kuuluvate pangandusringkondade kasumiha ja üle võimete elamine, milline omakorda põhineb katkuna levivas "heaoluühiskonna" soovides. Viimane aga ei ole lihtsalt võimalik, sest on nii Jumalike, kui majandus- ja loodusseaduste vastane. See, et USA, kui majandusliku supervõimu ajastu lõppeb peatselt on tänaseks kindel. Nagu ka see, et mädaeuro ja euroutoopia nimega Euroliit kokku variseb.

Mis sellest siin Maarjamaal arvata? Soomest on juba kuulda jutte, et vaja eurost loobuda. Neil on see võimalik, nagu ka mitmel teisel, sest oma raha alles. Meie truualandlikud juhtoinad aga hävitasid krooni suisa füüsiliselt. Põhimõtteliselt on raha vaid vahend, kuid ka majandussüsteemi vereringe. Meie majanduse süda ehk vereringe juhtorganid pangad kuuluvad välismaalastele. Ühistupangandust aga ei lasta tekkida. Meil on euroala kiireim hinnatõus ja madalamad palgad. Tööpuudusest pole mõtet rääkida, sest vastav statistika ei ole aus.

Eesti talu on oma rahva alati toitnud, juba täna ei jaksa paljud pered süüa osta. Laar ja ko muidugi hävitas põllumajanduse edukalt, likvideerides möödaminnes ka likviidsuse! Ma arvan, et aeg on hakata arendama (poti)põllumajandust nagu seda tehti peale II Ms ja peale Vabadussõda. Lisaks toetus peredele, kes on huvitatud maamajanduse arendamisest ja eeskätt oma rahvusest inimestele, koos maksusoodustuste ja kõige muuga. Tuleks ka vaadata üle maaomandid, mis erastatud isikutele, kes selle maaga midagi tarka ei tee ja lasevad raisku minna, sest ostetud see vaid sahkerdamise eesmärgil. Selliseid võiks muide mõjutada maksuhoobadega. Omavalitsuste kahaneva maksubaasi turgutamiseks hea vahend ju? KOV valimised lähenevad kiiresti ja siin on KOV-le mõttekoht. Me peame loobuma liberaalsest poliitikast ba riik peab sekkuma majanduse juhtimisse, päästmaks eestlase väljasuremisest.

Obama: riigikassas ei pruugi olla raha pensionide maksmiseks
AFP/Scanpix
USA president Barack Obama hoiatas teisipäeval, et kui tema ja seadusandjad ei suuda laenu ülemmäära osas kokku leppida, tekib maksevõimetus ja esimesed kannatajad on USA pensionärid, kelle pensionid jäävad välja maksmata.
President ja kongressi juhid kohtusid kolmandat korda kolme päeva jooksul Valges Majas, et murda patiseis enne 2. augusti. USA riigikassa ähvardab, et siis lõpeb raha, et maksta kõiki riigi arveid, teatab Reuters. DELFI
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

____________________
Lugege ka siit: http://rahvuslane.blogspot.com/2011/06/matti-ilves-kas-eesti-pollumajandus.html 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP