RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 21. veebruar 2011

Ravage I: te ei mõista tegelikke tagamaid

SI-57 Valimiseelse nädala teoseks on seekord päris ehtne sissevaade eurooplaste poolt kardetud juutide mõttemaailma, 1928. aastal ilmunud “A Real Case Against the Jews”. Autoriks Rumeenia juut, hilisem USA elanik Marcus Eli Ravage (1884–1965), kes oli Rotschildi perekonna isiklik biograaf.


Kahtlemata te ei salli meid. Ärge tulge seletama, et ei salli. Ärgem raisakem aega vastastikustele õigustustele. Te teate, et vihkate, ja mina tean samuti; me mõistame teineteist. Vältimatult on Teie lähimate sõprade seas meis hõimlasi. Tean, et te ei pea mind nendesuguseks, sest ma pisut erinen nendest. See eristamine muidugi ei muuda minu suhtumist teisse. See selleks. Te ei salli agressiivseid, esilepürgivaid, kõikjaleimbuvaid mittegoisid, kes meenutavad teile teie nendetaolisi hõimlasi. Me mõistame teineteist ja ma ei solvu.
Issand õnnistas mu hinge ja ma ei süüdista kedagi selle eest, et keegi seal kusagil kedagi ei salli. Rohkem pakub mulle huvi asjaolu, et te ei mõista tegelikke tagamaid. Käite nagu kass ümber palava pudru, otsite õigustusi.
Asi pole uus. Juba viisteist aastasada suplete selles hämas. Teie lapsikut lalinat jälgides võib arvata, et te ei tunne ennastki. Vihkate meid. See on emotsioon, aga tegelikke süüdistusi teil pole. On vaid mingid kahtlustused. Pakute järjest uusi, mis naeruväärselt põrmustavad eelmisi.
Hiljuti räägiti, et oleme ahnitsejad ja spekulandid. Praegu kuulen, et kogu kunstimaailm ja muud esinduslikud ametikohad on täidetud mittegoidega.
Te arvate, et me oleme enesessesulgunud, eksklusiivsed ja mitteassimileeruvad, sest me ei abiellu teiega; peitupugejad, ärgitajad; trügime kõikjal etteotsa ja kujutame endist ohtu kogu teie eksistentsile.
Meie elatustase võib olla nii madal, et elame getodes; ja nii kõrge, et tõrjume teid välja teie eliitrajoonidest.
Väldime armeeteenistust, sest oleme loomult patsifistid, samas oleme kõigi sõdade algatajad ja peamised kasusaajad.
Oleme kapitalismi rajajad, ühtaegu ka tema hauakaevajad; samas äkitsi peamised kommunismi propageerijad.
Pole kahtlust, et ajalugu ei tunne mitmekülgsemat rahvast!
Ja veel: me oleme nii nüripäised, et ei tunnista kristlust, pealegi me mõrvasime tema asutaja.
Aga ma pean teile ütlema: olete enesepettuse teel. Te kas ei mõista iseennastki või keeldute tunnistamast päevselgeid fakte.
Te vihkate mittegoisid mitte selle eest, et nad Kristuse risti lõid, vaid selle eest, et nad tema tekitasid. Teie tegelik kähmlus meiega käib mitte seepärast, et me kristlust väldime, vaid seetõttu, et me selle teile pähe määrisime!
Teie segased ja vastuolulised süüdistused on kaugel tegelikkusest. Te süüdistate, et meie korraldasime revolutsiooni Venemaal. Olgu, aga mis siis? Võrreldes sellega, mida tegi mittegoi Tarsosest „püha“ Paulus (Saulus) Rooma riigis, on vene revolutsioon tühine tänavakaklus.
Te olete nördinud mittegoide domineerimise üle teie teatrilavadel ja kinopiltides. Väga hea. Aga mida arvata sellest, et meie kontrolli all on ka kõik teie pühakojad, koolid, teie seadused, teie valitsused ja kogu teie mõistetesüsteem?
Mingi käpard annab Venemaal trükki raamatu, mida nimetab „Vanatarkurite protokollideks“, millest nähtub, et meie korraldasime Esimese maailmasõja. Te usute seda? Olgu pealegi. Oleme valmis alla kirjutama igale protokollile, rahunege maha, asi on õige. Aga mida te hakkate peale selle teadmisga, et meie oleme kõigi vandenõude algpõhjus? Teil ei jätku mehisust, et meid selles süüdistada, veelgi vähem, et süüdi mõista, vaatamata sellele, et teil on olemas meie kuritegude täielik loetelu.
Allikas: Marcus Eli Ravage
Lugege edasi siit:
http://www.si.kongress.ee/ravage-ii-meie-ideed-avalduvad-teie-koikvoimalikes-keeluseadustes-2.html
http://www.si.kongress.ee/ravage-iii-meie-ideed-avalduvad-teie-koikvoimalikes-keeluseadustes-2.html
http://www.si.kongress.ee/ravage-iv-kristluse-tekitamisest-2.html
http://www.si.kongress.ee/ravage-v-pauluse-onnetuseks-toeoetas-uus-usund-liiga-haesti-2.html
Allikas:http://www.si.kongress.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP